Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i Romania!”, noi detalii despre "povestea de dragoste" dintre Simona Mărgăian și italianul Francesco Thiela!

,

Duminică aceasta, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!” aduce în atenția telespectatorilor noi detalii, în exclusivitate, despre unul dintre cele mai controversate cazuri de escrocherie sentimentală.

Este vorba despre <povestea de dragoste> dintre românca Simona Mărgăian și italianul Francesco Thiela, un caz care a făcut înconjurul Europei, românca fiind acuzată că l-a sedus pe  milionarul italian cu 40 de ani mai în vârstă, că să obțină de la acesta peste 780 de mii de euro.

Cazul a devenit celebru în urmă cu doi ani, atunci când italianul septuagenar a povestit, în exclusivitate, pentru jurnaliștii “Asta-i România!” cum s-a trezit sărac lipit pământului, după o iubire, cu Simona Mărgăian, ce l-ar fi costat toată averea.

Simona a fost trimisă în judecată și riscă ani buni de închisoare. Femeia urmează a fi judecată sub acuzații extrem de grave: înșelăciune și spălare de bani- ambele, în formă continuată, iar acum prejudiciul depășește 1 milion de euro, conform surselor din anchetă.

Nu ratați, duminica aceasta, de la ora 14:30, o nouă ediție “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”- „Marea relaxare” incepe … la mare!

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”- Vasile Derevlean, 21 de ani, 19 petrecuți pe patul de spital

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”- „Marea relaxare” incepe … la mare!

Mai bine mai târziu decât niciodată - CFR, aplicație pentru achiziția de bilete online

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” - Vasile Derevlean, 21 de ani, 19 petrecuți pe patul de spital

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, “Stăpânii” sclavilor de la Berevoești, tot mai aproape de libertate, în vreme ce victimele lor se sting, puțin câte...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies