Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i Romania!”, noi detalii despre "povestea de dragoste" dintre Simona Mărgăian și italianul Francesco Thiela!

,

Duminică aceasta, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!” aduce în atenția telespectatorilor noi detalii, în exclusivitate, despre unul dintre cele mai controversate cazuri de escrocherie sentimentală.

Este vorba despre <povestea de dragoste> dintre românca Simona Mărgăian și italianul Francesco Thiela, un caz care a făcut înconjurul Europei, românca fiind acuzată că l-a sedus pe  milionarul italian cu 40 de ani mai în vârstă, că să obțină de la acesta peste 780 de mii de euro.

Cazul a devenit celebru în urmă cu doi ani, atunci când italianul septuagenar a povestit, în exclusivitate, pentru jurnaliștii “Asta-i România!” cum s-a trezit sărac lipit pământului, după o iubire, cu Simona Mărgăian, ce l-ar fi costat toată averea.

Simona a fost trimisă în judecată și riscă ani buni de închisoare. Femeia urmează a fi judecată sub acuzații extrem de grave: înșelăciune și spălare de bani- ambele, în formă continuată, iar acum prejudiciul depășește 1 milion de euro, conform surselor din anchetă.

Nu ratați, duminica aceasta, de la ora 14:30, o nouă ediție “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”- „Marea relaxare” incepe … la mare!

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”- Vasile Derevlean, 21 de ani, 19 petrecuți pe patul de spital

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”- „Marea relaxare” incepe … la mare!

ULTIMĂ ORĂ | Ioan Niculae rămâne în penitenciar: decizia este DEFINITIVĂ

Un bebeluș a fost ars cu clor încins într-o creșă. Îngrijitorii nu au chemat Ambulanța și l-au lăsat să urle de durere

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” - Vasile Derevlean, 21 de ani, 19 petrecuți pe patul de spital

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, “Stăpânii” sclavilor de la Berevoești, tot mai aproape de libertate, în vreme ce victimele lor se sting, puțin câte...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies