Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!” - Vasile Derevlean, 21 de ani, 19 petrecuți pe patul de spital

,
Vasile Derevlean, tânărul a cărui poveste va fi prezentată la Asta-i România
Vasile Derevlean, tânărul a cărui poveste va fi prezentată la Asta-i România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!”, ne oferă povestea impresionantă a lui Vasile Derevlean, un tânăr cu un destin halucinant.

Ce nu te omoară te face mai puternic, așa începe lecția de viață pe care o primim de la Vasile Derevlean, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din care 19 ani i-a petrecut pe patul de spital.

19 ani de chin, aproape 40 de operații, sute de zile și nopți petrecute între pereții camerei de spital. O clipă blestemată, atunci când avea doar doi anișori, avea să-i schimbe destinul, dar mai ales chipul, pentru totdeauna.

O oală cu apă clocotită a căzut pe el și I-a ars pe aproape jumătate de corp, cap, gât, trunchi și mâna stângă.

În spatele cicatricilor care îi acoperă jumătate din față, se ascunde un luptător, un învingător care a știut să se ridice și să ia tot ce e mai bun de la viață, chiar dacă aceasta l-a îngenunchiat tocmai când învața să facă primii pași.

Acum Vasile Derevlean este student, în anul doi la medicină și visează să se întoarcă într-o zi în spitalul în care a crescut dar … ca medic.

Nu ratați o ediție impresionantă “Asta-i România!”, duminica aceasta, de la ora 14:30, emisiune prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, au dat Olanda pe România!

Dragoș Damian îi dă dreptate lui Kelemen Hunor: 'Totul acum vine din import și România este vulnerabilă în toate felurile'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Duminică aceasta, de la ora 14:30, la "Asta-i România" veți avea ocazia să "vizitați" singura casă cu susul în jos din țara noastră

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies