Kanal D, lider de piata cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 14 iun 2024, 13:33

Ediția de prânz a Știrilor Kanal D a plasat statia pe primul loc, atat in randul publicului din intreaga tara, cat si la orase.

Joi, 13 iunie, Kanal D a fost lider de piata cu Stirile Kanal D, de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu, pe doua segmente de public monitorizate, atat in randul publicului din intreaga tara, cat si la orase, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Citește și: Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Kanal D, lider de piata cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu

Astfel, în intervalul 12:00-13:00, Kanal D a fost prima opțiune a telespectatorilor din tara si de la orase, înregistrând 2,3% rating și 14,4% cotă de piață, pe targetul National, și 2,0% rating și 13,9% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

O medie de peste 406.000 de telespectatori din întreaga țară au urmărit ieri Știrile Kanal D, în intervalul sus-menționat, minutul de aur fiind înregistrat la 12:58, când 549.000 de români urmareau ediția de prânz a Știrilor Kanal D.

Citește și: Serialul “O dragoste” a plasat Kanal D pe primul loc la orașe. Peste 1 milion de telespectatori din întreaga tara au urmărit episodul de marti seara al producției

 


Rebecca, Gagea și Julia au avut parte de mai multe surprize cu ocazia zilei lor de naștere. Rebecca a împlinit 23 de ani, Gagea 24, iar Julia 30.