Kanal D, lider de piata cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 14 iun 2024, 13:33

Ediția de prânz a Știrilor Kanal D a plasat statia pe primul loc, atat in randul publicului din intreaga tara, cat si la orase.

Joi, 13 iunie, Kanal D a fost lider de piata cu Stirile Kanal D, de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu, pe doua segmente de public monitorizate, atat in randul publicului din intreaga tara, cat si la orase, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Citește și: Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Kanal D, lider de piata cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu

Astfel, în intervalul 12:00-13:00, Kanal D a fost prima opțiune a telespectatorilor din tara si de la orase, înregistrând 2,3% rating și 14,4% cotă de piață, pe targetul National, și 2,0% rating și 13,9% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”

O medie de peste 406.000 de telespectatori din întreaga țară au urmărit ieri Știrile Kanal D, în intervalul sus-menționat, minutul de aur fiind înregistrat la 12:58, când 549.000 de români urmareau ediția de prânz a Știrilor Kanal D.

Citește și: Serialul “O dragoste” a plasat Kanal D pe primul loc la orașe. Peste 1 milion de telespectatori din întreaga tara au urmărit episodul de marti seara al producției