Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea de reportaje “Asta-i România!”

Author: Diana Tilă

Stația s-a clasat pe primul loc, pe toate categoriile de public monitorizate, cu editia de duminica a emisiunii prezentate de Mihai Ghita.

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” se menține spectaculos în audiențe, ediția de duminică a plasat, din nou, Kanal D pe primul loc în preferințele telespectatorilor, pe toate targeturile monitorizate.

Citește și: Craiova bate Parisul! Capitala Olteniei se scaldă într-o mare de lumini! Primăria are de gând să ia și anul acesta fața marilor capitale europene, așa că a dat startul Târgului de Crăciun, cu șase săptămâni înainte!

Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea de reportaje “Asta-i România!”

Ediția de duminică a emisiunii “Asta-i România!” a ținut telespectatorii în număr uriaș, în fața micilor ecrane, subiectele abordate de Mihai Ghiță și reporterii emisiunii au stârnit interesul românilor din întreaga țară.  Ieri, în intervalul de difuzare 14:30 – 16:00, Kanal D a înregistrat, 3,4% rating si 14,2% cota de piata, pe targetul Comercial, 4,0% rating si 13,2% cota de piata, pe targetul National, si 2,8% rating si 9,9% cota de piata, pe targetul All Urban.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

O medie de peste 700.000 (716.000) de români din întreaga țară au urmărit ieri, în fiecare minut al difuzării, emisiunea prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D. Minutul de aur, atins la 15:32, a adunat în fața micilor ecrane aproape un milion (992.000) de fani.

Citește și: Copilărie în sărăcie! Aflați povestea cutremurătoare a cinci frați sărmani, abandonați de mama! Rămași în grija unui tată depășit de situație, micuții trăiesc în condiții greu de imaginat