Jason Momoa și Lisa Bonet au ajuns la final de drum după 16 ani de zile! Care este motivul divorțului

,
Jason Momoa

Jason Momoa și Lisa Bonet au ajuns la final de drum după 16 ani de zile! Care este motivul divorțului

[Sursa foto: Instagram Jason Momoa]

Jason Momoa și Lisa Bonet au divorțat după o căsnicie care a durat 16 ani de zile. Jason Momoa a declarat că pandemia le-a afectat relația.


In articol:

Jason Momoa și Lisa Bonet au divorțat după 16 ani de căsnicie din cauza pandemiei, care le-a afectat relația. 

De ce au divorțat Jason Momoa și Lisa Bonet după 16 ani de căsnicie

Jason Momoa

Jason Momoa

[Sursa foto: Instagram Jason Momoa]
Lisa Bonet

Lisa Bonet

[Sursa foto: Instagram Lisa Bonet]

Jason Momoa a declarat că familia sa a fost afectată de pandemie, motiv pentru care a hotărât să divorțeze de mama copiilor săi. 

„Cu toții am simțit tensiunile și schimbările acestor vremuri de profundă transformare… O adevărată revoluție are loc peste tot în lume, iar acest fapt s-a răsfrânt și asupra familiei noastre… Am resimțit cu toții schimbărilor seismice care au loc. Așa că împărtășim știrea și familiei noastre că am decis să ne diorțăm” , a scris Jason Momoa, pe Instagram.

Citeste si: Cererea în căsătorie a momentului! Frumoasa vedetă a primit un inel făcut pe comandă, care costă o mică avere. Imaginile spun totul

Cei doi au explicat și motivul pentru care nu au vorbit despre despărțirea lor în presă, ci au preferat să facă anunțul printr-o postare pe Instagram, fără „zgomot”.

„Credem că nu este demn de știre, însă pe măsură ce ne vom desfășura viața în lumina reflectoarelor ne dorim să facem acest lucru cu demnitate și onestitate. Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unii pe alții pentru a fi ceea ce învățăm să devenim. Devotamentul nostru neclintit este față de această viață sacră și pentru copiii noștri”, au declarat cei doi. 

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au iubit ca în povești

Lisa Bonet

Lisa Bonet

[Sursa foto: Instagram Lisa Bonet]

Jason Momoa este unul dintre cei mai doriți bărbați din Hollywood, iar cele mai cunoscute roluri ale sale sunt cele din serialele „Game of thrones” și „Baywatch”, dar și din filmele „Conan Barbarul” și „Aquaman”. Jason Momoa și Lisa Bonet s-au cuplat în 2005, iar diferența de vârstă dintre cei doi a provocat multe critici în rândul lumii.

Citeste si: Globurile de Aur 2022. Ce actori celebri se numără printre laureați! Iată ce producții au fost premiate și cum s-a desfășurat ceremonia anul acesta!

„M-am îndrăgostit de ea pe când aveam 8 ani și ea vreo 20. I-am zis mamei mele: -Mami, o vreau pe ea! O s-o urmăresc pentru tot restul vieții și o să fie a mea!- Era ca și când aș fi zis: -te voi urmări toată viața mea și voi pune mâna pe tine-. Nu i-am spus asta decât recent. Vă dați seama, aș fi părut un ciudat. E o regină, a fost dintotdeauna” , a mărturisit actorul, despre momentul în care a observat-o pe Lisa Bonet.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Globurile de Aur 2022. Ce actori celebri se numără printre laureați! Iată ce producții au fost premiate și cum s-a desfășurat ceremonia anul acesta!

Explicațiile Prințului Charles după acuzațiile de corupție: Anunțul făcut de biroul moştenitorului tronului britanic

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Actrița Betty White a murit la 99 de ani! S-a stins cu mai puțin de 3 săptămâni înainte de a împlini 100 de ani

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies