Se pregăteau de nuntă în momentul în care Connect-R a rupt relația cu Diana Georgescu: „Am părăsit-o! Pur și simplu am părăsit-o!” Ce l-a făcut să se despartă de logodnica lui

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 ian 2022, 00:33

Connect-R la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură KANAL D

Înainte de relația cu Misha, Connect-R a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Diana Georgescu. Cei doi se pregăteau de nuntă în momentul în care Connect-R și-a părăsit logodnica. Ce l-a determinat să facă acest lucru?

Connect-R a fost pe punctul de a se căsători cu Diana Georgescu, femeia cu care s-a logodit în anul 2011. Cu toate acestea, deși făceau pregătiri de nuntă, evenimentul nu a mai avut loc. Mai mult decât atât, la câteva luni distanță, artistul s-a căsătorit cu Misha. Ce spune Connect-R despre cele două relații?

A iubit sau nu Connect-R două femei în același timp? Ce a răspuns la întrebarea lui Denise Rifai

Connect-R și Diana Georgescu au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani, iar în 2011, artistul a decis să își ceară în căsătorie iubita, convins fiind că Diana este sufletul lui pereche. După 2 ani de logodnă, cei doi și-au spus adio, luând pe toată lumea prin surprindere, având în vedere că se pregăteau de nuntă. Pentru că la doar câteva luni distanță Connect-R s-a căsătorit cu Misha, au apărut zvonuri potrivit cărora ea ar fi fost, de fapt, motivul pentru care artistul și Diana Georgescu s-ar fi despărțit.

Întrebat dacă a iubit două femei în același timp, Connect-R a fost foarte sincer în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cântărețul a mărturisit că s-a îndrăgostit de Misha după ce a încheiat relația cu Diana Georgescu și că cele două povești de dragoste nu au nicio legătură una cu cealaltă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deși urma să ajungă în fața altarului cu Diana Georgescu, Connect-R a mărturisit că un lucru inexplicabil l-a făcut să dea înapoi și să își părăsească logodnica.

„Nu, exclus. Cu Diana am terminat când am terminat. Ceva m-a făcut, este incredibil...Eu cu Diana căutam locație de nuntă și efectiv, la 2 zile, ceva mi-a inundat toată ființa și mi-a spus „Nu! Pleci!” Am părăsit-o, pur și simplu am părăsit-o.

După care, la câteva luni, am cunoscut-o pe Misha, prin Sava, am mers la studio să trag o piesă, ne-am îndrăgostit și restul e o poveste pe care o știți cu toții. Nu, nu am...Diana și cu Mihaela sunt ca și cronologie total intangibile.”, a răspuns Connect-R atunci când a fost întrebat dacă a iubit două femei în același timp.

Citeste si: Connect-R, luat la întrebări de Denise Rifai, într-un interviu de colecție, duminică de la 22:00, la Kanal D “Am făcut multe lucruri de care nu sunt mândru…”

Connect-R a divorțat în secret de Misha

După separarea de Diana Georgescu, nici relația cu Misha nu a durat prea mult. Connect-R și soția lui, Misha, au decis să pună punct căsniciei în mod discret, fără să ofere prea multe detalii în legătură cu separarea lor. Pentru binele fiicei lor, cei doi artiști au hotărât să locuiască în aceeași casă și deși s-a scris de multe ori despre împăcarea lor, Connect-R și Misha au precizat în repetate rânduri că relația lor este doar una de prietenie și așa va rămâne. 

Citeste si: Care este motivul pentru care Connect-R nu și-a refăcut viața după divorțul de Misha? Cei doi artiști locuiesc în aceeași casă și la 5 ani de la despărțire

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!