JALE mare la Dabuleni! Producatorii de pepeni au ajuns sa-si arunce recolta la animale

Author: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:27

E jale mare la Dabuleni, patria lubenitei romanesti! Producatorii au ajuns sa-si hraneasca animalele cu pepenii pe care nu-i prea mai cumpara nimeni.

Daca mai aduni si recolta stricata de pe camp, ai imaginea completa a dezastrului! Au muncit o vara intreaga ca sa culeaga acum praful de pe toba. Lubenita de Dabuleni e multa, cumparatorii putini, iar pretul de nimic. Oltenii isi pun mainile in cap cand se uita pe camp si nu mai stiu ce sa faca cu atatia pepeni.

Cine sunt românii care pot beneficia de până la 500.000 euro de la stat. Cererile se pot depune până la 12 decembrie

Prima problema a producatorilor: ploile puternice din vara aceasta.

Mare parte din productie s-a stricat pe camp. Al doilea necaz: pepenii salvati nu prea mai au cautare. Intermediarii care vin la Dabuleni cu camioanele cauta preturi mult prea mici. Lubenita pe care o cumparati in piata cu 2 lei pe kilogram se vinde direct de la sursa cu 17 sau 20 de bani.

Mai pierd si cumparatorii, care, de multe ori, gasesc in piete lubenita greceasca, vanduta drept romaneasca.
In loc de concluzie, il lasam pe acest domn sa-si spuna pasul. E producator de lubenita, din tata in fiu: „ Crestere economica din partea agriculturii vor toti. Toti guvernantii. Dar cu ce stimuleaza taranii?".

##VIDEO119062##

 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies