Jador și Oana Ciocan au apărut împreună la scurt timp după anunțul despărțirii! În ce ipostază au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Autor: Diana Ghita

Ce se întâmplă între Jador și Oana Ciocan

Sursa: Instagram jador_adevărat; Captură YouTube Jador

Deși Jador a anunțat despărțirea de logodnica lui, Oana Ciocan, cei doi au fost surprinși împreună weekend-ul trecut, în timp ce se distrau într-un club, potrivit viva.ro.

În cursul săptămânii trecute, Jador a transmis, public, că relația lui cu Oana Ciocan a luat sfârșit. Această veste i-a uimit pe fani, întrucât cuplul se pregătea de nuntă.

În ce ipostază au fost surprinși Jador și Oana Ciocan, după anunțul despărțirii

Artistul a făcut surprinzătorul anunț pe rețelele sociale, însă nu a explicat, în mod concret, ceea ce a dus la despărțire: „Da, m-am despărțit.

M-am despărțit și sunt pe fond nervos, mănânc mult”.

După ce Jador a dat această veste, iubita lui a postat un mesaj prin care le-a transmis internauților că nu mai dorește să-și expună viața privată în mediul online: „Am luat hotărârea ca de acum încolo, viața mea personală să fie privată! Social media este mediul care nu ajută, ba chiar te supune la o judecată gratuită, așa că totul o să rămână privat de acum încolo”.

Citește și: Va fi Jador tătic? „Abia aștept să fim 3” Cum a fost surprins artistul alături de Oana Ciocan

La scurt timp după ce Oana Ciocan a postat acest mesaj, cântărețul a ținut să transmită același lucru. Însă, ulterior acestui schimb de postări, cuplul a fost văzut, weekend-ul trecut, într-un club de lux din București. Potrivit Viva!, paparazzi i-au surprins pe cei doi într-o ipostază foarte apropiată, întrucât au dansat împreună și, mai mult decât atât, s-au sărutat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

În compania cui au fost surprinși Jador și Oana Ciocan

La prima vedere, relația dintre Jador și Oana pare să fie una foarte fericită, însă niciunul dintre ei nu a declarat nimic după ce imaginile s-au mediatizat, așa că lucrurile încă rămân incerte în privința împăcării lor.

Aceștia nu au fost singuri în club, ci însoțiți de Bogdan Mocanu. Deși Jador a avut diverse conflicte cu fostul concurent de la „Puterea dragostei”, pare să se fi împăcat și cu el, nu doar cu Oana Ciocan.

Citește și: Este sau nu iubita lui Jador gravidă: Postarea care a dat-o de gol pe Oana Ciocan

Manelistul și iubita lui s-au cunoscut în timpul controlului medical pentru emisiunea la care acesta a participat în Republica Dominicană.

Din acel moment, cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Ba mai mult, Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana, înainte să iasă din competiție și, ulterior, au transmis că fac pregătirile pentru nuntă.

Tocmai de aceea vestea despărțirii lor și postările în care au explicat că nu mai vor să dea detalii din viețile private în online au luat prin surprindere pe toată lumea.