Jador, mesaj dur la adresa fostilor sai colegi, dupa ce a parasit casa "Puterea dragostei"! Iata ce anume le-a transmis celor pe care pana de curand i-a considerat prieteni!

Jador a parasit competitia "Puterea dragostei" insa a ramas cu un gust amar in ceea ce ii priveste pe fostii sai colegi.

Desi a intrat cu mult entuziasm in casa "Puterea dragostei" si a crezut foarte mult in ideea ca isi va gasi perechea potrivita, Jador a fost nevoit sa plece din competitie, dupa ce fostii lui colegi l-au votat in acest sens.

 

 

Jador a parasit show-ul "Puterea dragostei", cu un gust amar lasat de colegii sai, pe care, de altfel, i-a considerat prieteni pana in ultimul moment, dar care l-au dezamagit profund. 

 

 

La scurt timp de la revenirea sa in tara, Jador a tinut neaparat sa le transmita un mesaj voalat tuturor colegilor lui, pentru a le sublinia faptul ca l-a derajat enorm gestul lor. 

"Adevarata prietenie este ca sanatatea. Valoarea ei este rar apreciata pana cand nu ai pierdut-o...

Am aflat ca nu poti avea incredere in nimeni, am aflat ca la cel care te astepti mai putin te poate trada, am aflat ca nimanui nu-i pasa daca sunt fericit sau trist, am aflat ca in lume exista mai multa ura decat prietenie...", a zis Jador.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate