Jador, decizie șoc legată de Ella! S-a întâmplat când toată lumea credea că vor fi din nou împreună! Acum bruneta e la un pas să anunțe cuplul cu Alex!

Jador, care se află într-o pauză temporară de la "Puterea dragostei" din cauze medicale, a făcut un anunț șoc despre Ella.


In articol:

Deși păreau că vor fi din nou împreună, apropierea Ellei de Alex se pare că i-a fost fatală lui Jador, care a anunțat că nu mai vrea să aibă nicio treabă cu ea.

"Nu mă mai interesează", a spus Jador, referindu-se la Ella. 

De partea cealaltă, Ella a fost la un pas să se sărute cu Alex în emisiune, în timpul intervenției telefonice a lui Jador.

"Mă doare pe mine, Jador, darămite pe tine", i-a spus Andreea Mantea lui Jador, care privea înmărmurit apropierea Ellei de Alex.

Ella, acuzată că a spionat-o pe Denisa la hotel! Ce a urmat

Ella și Denisa sunt în război! Ella este acuzată că a spionat-o pe Denisa la hotel. Bruneta neagă și a încercat să clarifice lucrurile cu Iancu.

După acuzațiile care i s-au adus, Ella l-a chemat pe Iancu în grădină pentru a discuta cu el.

"Fata aberează! Îmi pare rău pentru ea, are 23 de ani! Adu dovadă", i-a spus Ella lui Iancu în grădină. Acesta i-a ținut partea iubitei sale, Denisa.

Denisa a spus că ar face dragoste cu Iancu!

Denisa a mărturisit, într-un vlog cu Jador, că ar face dragoste cu Iancu. Era deja știut că Denisa este foarte atrasă de Iancu.

Jador și Denisa au jucat un Q&A într-un vlog legat de persoanele pe care și le-ar dori. Iancu se află printre persoanele cu care Denisa ar vrea să facă dragoste.

Totuși, Denisa a fost și mai entuziasmată atunci când a auzit numele lui Dorian Popa, pe care îl consideră bărbatul perfect. De partea cealaltă, Jador a recunoscut că ar vrea să cunoască numeroase fete, printre care Deea și Manuela.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate