Ella, acuzată că a spionat-o pe Denisa la hotel! Ce a urmat la "Puterea dragostei"! S-a ajuns la război

Ella și Denisa sunt în război! Ella este acuzată că a spionat-o pe Denisa la hotel. Bruneta neagă și a încercat să clarifice lucrurile cu Iancu.


In articol:

După acuzațiile care i s-au adus, Ella l-a chemat pe Iancu în grădină pentru a discuta cu el.

"Fata aberează! Îmi pare rău pentru ea, are 23 de ani! Adu dovadă", i-a spus Ella lui Iancu în grădină. Acesta i-a ținut partea iubitei sale, Denisa.

Denisa și Iancu formează un cuplu!

Denisa s-a întors în casa "Puterea dragostei", iar vestea a fost una foarte fericită pentru Iancu.

Cei doi s-au întâlnit în casa "Puterea dragostei" și au discutat despre formarea unui cuplu. Ei, de altfel, s-au sărutat de mai multe ori în casă.

Citeste si: S-a aflat adevărul! De ce a murit, de fapt, Emi Pian. Detaliul șocant al autopsiei - capital.ro

"Să te văd dezvelită vreau numai eu. Ca să fii iubita mea, vreau să mă bucur numai eu de sânii tăi", i-a spus Iancu Denisei.

"Tu ești aici să mă poți apăra", a replicat ea.

"Vreau să te faci frumoasă pentru mine acasă... Decolteul să fie mai cu bun-simț", i-a mai cerut Iancu.

"Ca să fiu iubitul meu nu ai voie să te joci cu niciuna, nici cu Mariana (...) Bine, cu Mariana ai voie. Nu mai ai voie să pui Story-uri cu alte fete", a mai spus Denisa.

Denisa și Iancu s-au sărutat la plecarea ei din casă

Denisa și-a luat "Rămas-bun" de la concurenții de la "Puterea dragostei" înainte de operație. Ea a părăsit momentan casa din pricina unei probleme de sănătate.

Denisa anunța anterior că trebuie să iasă pentru a se opera.Despărțirea a fost una emoționantă de toți concurenții, dar mai ales de Iancu. Acesta a condus-o la plecare și s-au și sărutat, semn că formează acum un cuplu.

Denisa a spus că ar face dragoste cu Iancu!

Denisa a mărturisit, într-un vlog cu Jador, că ar face dragoste cu Iancu. Era deja știut că Denisa este foarte atrasă de Iancu.

Jador și Denisa au jucat un Q&A într-un vlog legat de persoanele pe care și le-ar dori. Iancu se află printre persoanele cu care Denisa ar vrea să facă dragoste.

Totuși, Denisa a fost și mai entuziasmată atunci când a auzit numele lui Dorian Popa, pe care îl consideră bărbatul perfect. De partea cealaltă, Jador a recunoscut că ar vrea să cunoască numeroase fete, printre care Deea și Manuela.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies