Jador, casă de 300.000 de euro?! Cântărețul și-a achiziționat locuința la care visa

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 27 iul 2022, 15:50
Jador a reușit să-și cumpere locuința pe care și-o dorea.
Sursa: Facebook

Jador este unul dintre cei mai iubiți cântreți de muzică de petrecere. Fostul Faimos de la Survivor are mult succes, iar acum, artistul a reușit să se așeze la casa lui.

Jador a muncit de mic copil, pentru a avea tot ce își dorește și să nu mai ducă lipsă de nimic. Recent, artistul a reușit să-și atingă scopul. Cântărețul a vorbit public despre acest subiect și este foarte fericit și mândru că a reușit să-și îndeplinească visul.

Citeste si: Jador, destăinuiri incredibile despre familia sa. De ce mama artistului nu va fi prezentă în cea mai importantă zi: ”Mama nu o să vină la nunta mea!”

Jador a reușit să-și cumpere locuința pe care și-o dorea

Jador este în culmea fericirii, pentru că a reușit să bifeze una dintre cele mai mari dorințe. După ce a reușit să-și achiziționeze casa la care visa de ani buni, Jador a dezvăluit că acesta este locul unde vrea să-și crească copiii. 

Citeste si: Jador, baie de multime intr-un club de pe litoral! Faimosul a fost inghesuit de fanele disperate sa-l atinga

În presă circulă zvonul că Jador a scos din buzunar 300.000 de euro pentru casa mult dorită. Însă, artistul nu a confirmat, dar nici nu a negat acest zvon. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Când făceam câte un gest frumos tata îmi spunea ”Să trăiești, să ai casă în București”, uite că m-a ajutat Dumnezeu să am o casă. Am reușit și eu să am o casă a mea, să am și eu unde să-mi cresc copiii. Mi-am dorit foarte mult să am o casă, oricine își dorește să aibă casa lui. Toți prietenii mei sunt plecați de când erau mici, 17-18 ani, să plece să construiască și ei o casă, să formeze o familie, să creștem, să supraviețuim și uite că Dumnezeu m-a ajutat și pe mine să am o căsuță, una

frumoasă chiar.”, a spus Jador la o emisiune TV

După o viață plină de lipsuri, se pare că soarele a răsărit și pe strada lui Jador. Artistul a muncit din greu pentru visul său și de asemenea, face acest lucru în continuare pentru a avea un viitor cât mai bun.

Citeste si: Jador își vinde bolidul ca să-și cumpere unul nou, de 100.000 de euro! Ce mașină își dorește fostul concurent de la Survivor România 2021?

Cântărețul susține că vrea să fie un exemplu pentru fanii săi, sfătuindu-i mereu să muncească din greu pentru lucrurile pe care vor să le obțină în viață.  

„Nu dorm nopți la rând, dacă vrei să ai o căsuță, dacă vrei să ai ce îți dorești, să ai mașină la poartă ce își dorești tu, dacă vrei să ai casa pe care ți-o dorești tu, trebuie să muncești, să alergi”, a mai adăugat Jador.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!