Jador, destăinuiri incredibile despre familia sa. De ce mama artistului nu va fi prezentă în cea mai importantă zi: ”Mama nu o să vină la nunta mea!”

,
Jador, destainuiri despre familia sa
De ce mama lui Jador nu o sa fie la nunta lui?[Sursa foto: Instagram]

Jador a făcut dezvăluiri uimitoare despre cea mai importantă zi din viața lui. Artistul a precizat care este motivul pentru care mama lui nu va fi prezentă la nunta sa.


In articol:

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, dar puțin sunt cei care cunosc detalii despre familia sa. Tatăl artistului a avut mai multe apariții televizate pe perioada când acesta se afla la Survivor România, însă despre mama sa se cunosc foarte puține lucruri.

Jador a dezvăluit de ce mama sa nu va fi prezetă în cea mai importantă zi din viața lui.

Jador:”Mama nu o să vină la nunta mea!”

Jador este singur în prezent, însă se gândește la momentul în care va face marele pas. Celebrul artist a dezvăluit de ce mama lui nu va fi prezentă la nuntă. Deși este șarmant și are mare succes la femei, niciuna nu s-a găsit să-i fure inima. La un moment dat, cântărețul a declarat că a avut și 6-7 iubite în același timp, fiind cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut.

Jador, destainuiri despre familia sa
Jador, dezvaluiri despre mama sa[Sursa foto: Instagram]

Fostul concurent de la Survivor România își dorește o nuntă mare la care să se distreze alături de pesoanele dragi sufletului său, însă, pentru mama sa ar organiza un salon separat, pentru că nu-i plac muzica și dansul, dat fiind că este pocăită.

Astfel, ea ar putea sta într-un loc retras alături de persoanele de aceeași religie care vor fi prezente la eveniment.

”Mama nu o să vină la nunta mea. Fac un salon pentru ea și toți pocăiții că ei nu dansează”,  a declarat Jador.

Citeste si: Jador își vinde bolidul ca să-și cumpere unul nou, de 100.000 de euro! Ce mașină își dorește fostul concurent de la Survivor România 2021?

Jador face parte dintr-o familie săracă

Jador este extrem de sincer și nu se ascunde că provine dintr-o familie săracă, mai alesc acum când a cunoscut succesul cu adevărat, piesele sale sunt în trending, iar după competiția Survivor România a devenit mult mai apreciat.

Jador, destainuiri despre familia sa
Jador se gandeste la nunta[Sursa foto: Instagram]

Face parte dintr-o familie numeroasă, care s-a confruntat cu multe probleme. Majoritatea membrilor din familia sa sunt pocăiți.

Mama sa a ales calea credinței după ce s-a vindecat de cancer, iar cu ajutorul lui Dumnezeu a reușit să treacă peste momentele dificile.

Mama artistului nu l-a susținut în cariera muzicală, și-ar fi dorit ca fiul său să aleagă altă cale, cea în domeniul economiei, însă artistul a avut alte planuri.

”Mie nu-mi place ce face el, pentru că a terminat Academia de Studii Economice și masterul.

A zis că voia să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică și și-a ales alt drum. E decizia lui și îl susțin în toate, dar nu-i ascult muzica”, a dezvăluit mama lui Jador.

Citeste si: Jador, baie de multime intr-un club de pe litoral! Faimosul a fost inghesuit de fanele disperate sa-l atinga

 

Citește-ne pe
Citește și:

Jador, baie de multime intr-un club de pe litoral! Faimosul a fost inghesuit de fanele disperate sa-l atinga

Ministrul Educaţiei, apel imperativ către părinţi: Au simptome, nu îi trimiteţi la şcoală!

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

Jador își vinde bolidul ca să-și cumpere unul nou, de 100.000 de euro! Ce mașină își dorește fostul concurent de la Survivor România 2021?

Jador isi vinde limuzina de lux! Cat cere pe ea fostul Faimos de la Survivor Romania 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies