Iulia, mama din Timișoara, care aparent avea tot, a ales moartea pentru ea și pentru copiii ei! Care au fost principalele motive ce au dus la cumplita tragedie!

,

Tragedia care s-a petrecut săptămâna trecută în Timișoara a ridicat multe semne de întrebare în legătură cu motivele care au împins-o pe Iulia să recurgă la gestul extrem.


In articol:

Evenimentele cutremurătoare derulate în centrul Timișoarei săptămâna trecută au bulversat o țară întreagă. O tânără mamă, care aparent avea tot, a a urcat pe acoperitul unui bloc și a decis să-i ducă de mâna spre moarte și pe cei doi copii ai săi.

Echipa emisiunii Asta-i România a stat de vorba cu specialiști criminologi, în încercarea de a decripta gestul disperat, pentru că nimeni nu ajunge dintr-o dată la suicid, povestește celor din jur, se plânge despre viață să, despre soarta să. Cine a auzit-o însă pe această tânăra mama?

Iulia, mama din Timișoara, care aparent avea tot, a ales moartea pentru ea și pentru copiii ei

Un sicriu alb și trei litere scrijelite, o mamă și doi copii nevinovați care au făcut un salt în lumea rece a morții. Iuliana, o mamă cu suflet chinuit și două suflete nevinovate, Alisa de doi anișori și frățiorul ei, Nicolas, care se pregătea să meargă la școală, destinul li s-a oprit brusc, bizar, violent, încât a stârnit ropote de lacrimi din partea unei țări întregi.

În mintea noastră, a tuturor, ne chinuie o întrebare: Ce s-a întâmplat de fapt? Cum e cu putință că o mamă care a dat viață la două suflete să decidă într-o zi de rătăcire să le curme destinul? Ce monștri au pus stăpânire pe ea, ce i-a întunecat mintea?

"Fapta asupra căreia zăbovim noi în acest interviu este o fapta dramatică, un fapt de mare tragism! Suicid și în ce condiții! Când o mama își ia sub aripa ei, care ar trebui să fie protectoare, copiii și se aruncă de la peste zece etaje și moare. Rămânem noi, societatea zguduită, nu ne dumirim și vrem să înțelegem despre ce este vorba! Aici e vorba despre instictul matern, despre dragostea față de copii, dezvoltată față de aceea care le-a dat viață și i-a îngrijit,

dar în egală măsură cei care ne privesc acum ne întreabă ce explicații dați?", a spus Prof. Univ. Dr. Tudorel Butoi.

Citeste si: Cât de fericită era Iulia, mama din Timișoara care s-a sinucis, la nunta ei! Nimeni nu se aștepta ca tânăra să recurgă la un gest atât de necugetat

Citeste si: Gest neașteptat din partea lui Marcel, fostul iubit al Iuliei, mama din Timișoara, care s-a aruncat de pe un bloc de zece etaje cu copii în brațe! Ce scrisoare a lăsat acesta: „Îi mulțumesc pentru toate clipele minunate”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

Decizie de ultim moment! Finlanda va adera la NATO, iar Suedia depune cererea de aderare săptămâna următoare. Vladimir Putin va fi înfuriat

Gărzile Revoluţionare iraniene au reţinut două petroliere greceşti / Iranienii se răzbună după ce grecii au reținut un petrolier iranian ca să îl predea SUA

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Schimbări majore pentru elevi. Cum se vor lua vacanțele în 2023! Anunțul ministrului Sorin Cîmpeanu

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies