Kanal D, lider de audiență cu emisiunea „Asta-i România!”, la nivelul întregii țări și la orașe

,

Duminică, 8 mai, emisiunea “Asta-i România!” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele românilor, la nivelul întregii țări și la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Astfel, ieri, în intervalul orar 14:30-16:00, emisiunea “ Asta-i România !” a poziționat stația TV pe primul loc în topul televiziunilor din România, acumulând un rating de 3,3% și o cotă de piață de 15,3% pe targetul Național, și 2,1% puncte de rating, și 10,3% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, targetul All Urban. 

 579.000 de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, Kanal D în intervalul sus-menționat, minutul de aur fiind înregistrat la 15:12, când 772.000

de telespectatori urmăreau subiectele prezentate în emisiunea “Asta-i România!”, la Kanal D.

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, oameni uitați de oameni

               Emisiunea “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, poate fi urmărită în fiecare duminică de la ora 14:30, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

Stirile Kanal D, lider absolut de audienta. Programul TV a inregistrat o cota de piata de peste 20% pe targetul Comercial

Ucrainenii admit că trebuie să se retragă de tot din Luhansk: Ne atacă din toate direcțiile și riscăm încercuirea (Video)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Kanal D, lider în Prime Time, cu serialul “Mă numesc Zuleyha” 

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies