Iubita unui cunoscut concurent de la "Puterea dragostei" s-a fotografiat așa și a făcut anunțul: "Încă puțin"

Iubita unui cunoscut fost concurent de la "Puterea dragostei" a făcut un anunț important la început de an.


In articol:

Este vorba despre Roxana "Prințesa Ardealului", iubita lui Florin Rusu. Cei doi așteaptă un copil, iar Roxana a anunțat că mai este foarte puțin timp până când ei îl vor primi pe băiețel.

"Prima poză pe anul 2020💥💥💥💥💥
Ce imi doresc mie,vă doresc si vouă un an mai bun prosper si sănătos💓
Iar mie sarcina usoara sa am,încă putin si voi face cunoștiință cu băiețelul meu scump,primit în dar de Dumnezeu nu există fericire mai mare pt mine!🤗👶", a scris Roxana "Prințesa Ardealului" pe Facebook.

Roxana "Prințesa Ardealului" a făcut anunțul: "Încă puțin"

Roxana Prințesa Ardealului a avut o relație cu Rusu înainte ca acesta să intre în casa "Puterea dragostei". După ieșirea lui din casă cei doi s-au împăcat, iar cântăreața a rămas gravidă, o veste care i-a bucurat nespus pe amândoi.

"Totul a fost pe neașteptate m-a luat prin surprindere, chiar m-a șocat un pic. Nu a fost ceva plănuit, pur și simplu s-a întâmplat. Sunt bucuroasă că voi deveni mamă pentru prima oară și mă bucur că va fi băiețel, îmi doream ca primul copil să fie băiat. Am păstrat totul secret spre binele copilului, am vrut să mă asigur că totul e ok și că bebe este perfect sănătos. Cred că orice femeie ar fi făcut la fel, s-ar fi gândit la binele copilului. Lui Florin nu i-a venit să creadă când l-am anunțat, dar s-a bucurat foarte tare, fiind primul copil, este o binecuvîntare de la Dumnezeu!", a declarat Roxana Prințesa Ardealului.

Roxana Rotar, pe numele ei adevărat, şi iubitul ei au ales şi numele pe care îl va purta băieţelul lor. Acesta se va numi Dominic Rusian. "Mereu mi-am dorit băiețel. Mă gândeam la un copil, doar că voiam să rămân gravidă mai târziu. Dar asa a fost să fie de la Dumnezeu. Băiețelul se va numi Dominic Rusian. Dominic este de origine latină și înseamnă "lord", "aparține lui Dumnezeu", iar Rusian este un nume rusesc, care înseamnă conducător. Florin este la origini slovac și se aseamănă cu limba rusă. N-am vrut ca băiețelul să poarte un nume comun, am vrut ceva special, și să semnifice ceva puternic. Mi-as dori să ajungă artist la fel ca și noi, dar acum în funcție de ce va alege și copilul, îl voi sprijini și iubi toată viata, este prea devreme să vorbesc despre asta acum!", a mai spus cântăreaţa.

"Am fost despărțiți, ne-am împăcat și tot asa. Asta-i viata, cu bune și cu rele. Odată ce eu i-am spus faptul că va fi tătic, a fost extrem de fericit, și ne-am gândit că cel mai bine e să ne împăcam și să ne continuăm povestea de iubire. Ne iubim foarte mult și asta e tot ce contează... restul e... răutate! Lumea în general exagerează, dar noi știm, de fapt, adevărul. El când a intrat în emisiune eram despărțiți. S-au spus multe, lumea judecă în neștiință de cauză, dar nu îmi pasă. Florin a aflat că sunt însărcinată după ce a ieșit din emisiune. Eu nu am spus la nimeni despre sarcina mea, decât familiei. Si într-un final lui Florin, tatăl copilului, avea dreptul să știe asta. Și normal am luat decizia cea mai corectă, ne-am împăcat, și suntem o familie fericită care abia așteaptă să vină pe lume primul lor copil", a mai declarat Roxana.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate