Iubita lui Culiță Sterp, mesaj emoționant: "Nu puteam să primesc un cadou mai frumos de la viață..."

Autor: Amalia Georgescu
Daniela, iubita lui Culiță Sterp
Sursa: Instagram

Daniela, iubita lui Culiță Sterp, este foarte activă pe contul de instagram, iar acum, aceasta a postat un mesaj emoționant pentru o persoană importantă din viața ei.

Iubita lui Culiță Sterp preferă să păstreze discreția atunci când vine vorba despre viața ei personală, cu toate că ar putea să ajungă în atenția publicului, având în vedere că este partenera unui artist foarte îndrăgit în România. Chiar dacă formează un cuplu cu Culiță Sterp, Daniela a evitat aparițiile tv și se ocupă în continuare de contul ei de instagram.

Ce mesaj emoționant a postat iubita lui Culiță Sterp pe instagram?

Dacă în mod normal preferă să posteze la story, pe instagram, filmulețe sau fotografii, de această dată, iubita lui Culiță Sterp a scris și un mesaj emoționant. Pentru că și-a sărbătorit fratele, aceasta a vrut să îi facă o urare așa cum se cuvine, astfel că a postat o fotografie în care apare alături de el și un mesaj emoționant.

Citeste si: Iancu Sterp și cumnata lui, Daniela, surprinși în ipostaze tandre! Ce reacție o sa aibă Culiță când o să vadă fotografiile?

"Cu siguranță nu puteam să primesc un cadou mai frumos de la viață decât fratele meu și nici nu aș fi putut înțelege ce înseamnă iubirea necondiționată. Știi deja că îți doresc să ajungi mai departe decât vrei tu să ajungi.

Te iubesc! La mulți ani, brotherul meu!", a scris Daniela, iubita lui Culiță Sterp, pe instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare că Daniela are o relație apropiată cu fratele ei, iar acum, aceasta a profitat de ocazie pentru a-l prezenta prietenilor de pe instagram.

Citeste si: Cine este noua iubita a lui Culita Sterp? Adevarul din spatele fotografiilor

Daniela este noua iubită a lui Culiță Sterp, cei doi formând un cuplu de mai multe luni.

Îndrăgostiții se înțeleg de minune, artistul fiind topit după actuala lui iubită care, din câte se pare, l-a cucerit cu naturalețea ei. Deși Culiță Sterp nu a dezvăluit prea multe informații despre Daniela, analizându-i profilul de instagram se poate observa că aceasta este pasionată de călătorii, majoritatea fotografiilor pe care le-a făcut publice fiind realizate în destinații ca Dubai, Italia, Viena, dar și în orașe foarte cunoscute din România. 

Citeste si: Culiță Sterp și noua iubită, reproșuri în public! Cum au fost filmați: „Parcă ești debil!” VIDEO

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!