Irisha, prima reacție după ce Faimoșii au pierdut jocul de recompensă: "Cu siguranță..."

,
Irisha
Irisha, prima reacție după ce Faimoșii au pierdut jocul de recompensă.[Sursa foto: Instagram]

Irisha a revenit în țară, după ce a fost eliminată din competiția Survivor România 2021. Astfel, fosta Faimoasă își susține echipa de acasă.


In articol:

Întoarsă în România după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021, Irisha a dezvăluit că nu este deloc împăcată cu ideea că traseul ei din Republica Dominicană s-a sfârșit atât de repede, cu toate acestea, fosta Faimoasă își susține echipa în continuare.

Irisha
Irisha își susține foștii colegi de echipă![Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Irisha, dezvaluiri din echipa Faimosilor. La ce strategii au recurs Zanni si Sebastian Chitosca pentru a o elimina de la Survivor Romania

Irisha își susține foștii colegi de echipă!

Irisha a fost eliminată, la finalul săptămânii trecute, de la Survivor România, după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului, dintre cei nominalizați. Irisha a fost nominalizată de către colegii ei, în primul consiliul de nominalizare al săptămânii. 

Ajunsa acasa, Irisha, fosta ”faimosă” de la Survivor România 2021, este alături cu sufletul și gândul de foștii ei colegi de echipă. Artista le-a transmis un mesaj celor cu care a petrecut o lungă perioadă în jungla din Republica Dominicană, potrivit Wowbiz

Citeste si: Primele imagini si declaratii ale Irishei de la aeroport:"In interor e o socoteala, alte interese..."

" Îmi pare rău guys, faimoșii mei! Cu siguranță recuperați la următorul joc.

Eu sunt alături de voi de aici, de acasă",  a scris Irisha, pe contul ei de Instagram.

Irisha
Irisha, prima reacție.[Sursa foto: Instagram]

Irisha, probleme la întoarcerea în România

Irisha de la Survivor România 2021  a avut parte de multe probleme în avion, în timp ce se întoarce acasă. Faimoasa a povestit pe Instagram ce s-a întâmplat în primul zbor pe care l-a avut la întoarcerea în România.

Irisha
Irisha, probleme la întoarcerea în România[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Irisha, probleme în avion la întoarcerea în România de la Survivor România 2021: "Am avut turbulențe, a început un mare scandal"

"Așa zbor cu năbădăi n-am mai avut de cel puțin 5-6 ani.

Am avut turbulențe, dar nu mă sperie. Am rugat băiatul de la check-in să mă pună undeva, unde să fie două scaune libere lângă mine, pentru că voiam să mă întind, eu având picioarele lungi.

În fine, s-a rezolvat.

Am decolat, totul a fost ok, dar până a venit un tip la mine și îmi făcea semn că vrea să stea lângă mine, la geam. Am încercat să-i explic că vreau să mă întind, că vreau să dorm.

El tot a insistat și mi-am dat seama că este beat.

Vai… groaznic, groaznic! Nu eram singura pe care o deranjase.

Ulterior a început un mare scandal pe partea din spate a avionului. A deranjat pe toată lumea, a făcut scandal. Au mutat un pasager lângă mine. O altă pasageră a vomitat jumătate de drum și nu a fost tocmai plăcut. Vai… ce zbor",  a povestit aceasta în mediul online.

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

De la ce a pornit bataia dintre Stefan Ciuculescu, Sebastian Chitosca si Zanni la Survivor Romania 2021:"De aia nu va halesc, perversilor..."

PNL vrea să schimbe Codul Penal: Probleme pentru cei care refuză să achite amenzile

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Toți au crezut că glumește! Ce s-a întâmplat cu Zanni pe traseul de la Survivor România 2021? Faimosul a dezvăluit totul după ce a ajuns în camp: „Mi-a fost frică să mai intru...”

Elena Marin, urmărită de Zanni și Sebastian Chitoșcă: „De ce minți, Elena?” În ce ipostază a fost surprinsă Faimoasa alături de Ștefan?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies