Toți au crezut că glumește! Ce s-a întâmplat cu Zanni pe traseul de la Survivor România 2021? Faimosul a dezvăluit totul după ce a ajuns în camp: „Mi-a fost frică să mai intru...”

,
Zanni pe traseul de la Survivor România 2021
Zanni pe traseul de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deși traseul de astăzi l-a pus în dificultate pe Zanni, concurentul de la Survivor România 2021 nu a vrut să le arate acest lucru adversarilor. Ce le-a dezvăluit colegilor de echipă după ce a ajuns în camp?


In articol:

Zanni este unul dintre cei mai buni concurenți din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021. Ambițios din fire, acesta luptă până la epuizare pentru a aduce puncte pentru echipă, lucru pe care l-a dovedit încă o dată în jocul pentru recompensă. Ce s-a întâmplat cu Faimosul pe traseu?

Ce probleme a întâmpinat Zanni în cadrul jocului pentru recompensă?

Deși a fost un traseu exclusiv la sol, concurenții de la Survivor România 2021 au avut mai multe momente în care au simțit că au ajuns la capătul puterilor. Sania pe care au fost nevoiți să o care i-a pus în dificultate pe mulți dintre ei, având în vedere că era nevoie de foarte multă forță pentru a o transporta până la final. În plus, proba de îndemânare a făcut de foarte multe ori diferența.

Citeste si: Scandal urias intre Irisha si Zanni in Consiliul de Eliminare:"Traieste pe alta planeta si nu prinde semnalul. Nu ii functioneaza piulitele!"

Traseul de astăzi l-a pus în dificultate și pe Zanni, chiar dacă Faimosul a luptat cu toate forțele și în cele din urmă a reușit să aducă un punct important pentru echipa lui. Faimoșii au pierdut jocul pentru recompensă, iar după ce au ajuns în camp au analizat parcursul fiecăruia pe traseul de astăzi. După ce Culiță Sterp și Raluca Dumitru au confirmat că Faimosul s-a simțit rău, Zanni a recunoscut că nu a fost în cea mai bună formă, chiar dacă cei din jur credeau că doar glumește. Cu toate că la fiecare joc este motivat să intre pe traseu și să aducă puncte, de această dată, Faimosul a mărturisit că i-a fost teamă să intre a doua oară pe traseu, însă în cele din urmă a decis să o facă.

„Am făcut caternică, dar chiar mi-a fost frică a doua oară să mai intru. Era să îmi explodeze capul.”, le-a mărturisit Zanni colegilor săi. 

Chiar dacă traseul a fost unul dificil, atât Faimoșii, cât și Războinicii au luptat cu toate forțele, iar scorul strâns din această seară dovedește acest lucru. Cele două echipe au fost la egalitate, s-a ajuns la ștafetă, iar norocul a fost de partea Războinicilor, aceștia descurcându-se mai bine la proba de îndemânare și reușind să câștige jocul de recompensă din această seară.

Citeste si: Zanni si Sebastian, acuzatii grave la adresa lui Culita! "Nu poti sa faci cu noi pe sfantul, ca noi stim cine esti cu adevarat aici!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Zanni, atac dur la adresa Elenei Marin: ”tu nu mai faci față acestei competiții...” Faimosul este de părere că Ana trebuia să rămână în locul ei în competiție

Ciutacu sustine ca Guvernul și Ministerul Sporturilor și-au bătut joc de un mare campion: De ce nu merită, băi nesimțiților? Este o performanță gigantică!/Video

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Alin Sălăjean, mesaj pentru una dintre cele mai frumoase femei din România: „Credeți că îmi va răspunde?” Cu ce vedetă internațională a încercat să ia legătura?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies