Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre averea sa. Care este greşeala banală care l-a ruinat

Author: Diana Tilă

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre averea sa. Care este greşeala banală care l-a ruinat

Sursa: evz.ro

Irinel Columbeanu a recunoscut care este greșeala care l-a ruinat.

Irinel Columbeanu a avut o viață lipsită de griji. Trăia în lux și opulență, însă a făcut un pas greșit și a pierdut totul. Fostul milionar a dezvăluit care a fost greșeala care l-a ruinat. 

Citește și: Adevărul despre relația dintre Romanița Iovan și Irinel Columbeanu: ”E mult mai importantă decât o relație de iubire”

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre averea sa. Care este greşeala banală care l-a ruinat

Recent, fostul milionar de la Izvorani a dezvăluit care a fost greșeala banală care l-a ruinat. Acum, Irinel Columbeanu duce o viață modestă, după ce și-a pierdut averea. 

Irinel Columbeanu a mărturisit că investiția pe care a făcut-o în fabrica de la Târgu Cărbunești l-a ruinat. Fostul milionar susține că lipsa de fonduri a dus până la urmă la "tocarea întregii averi". 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al fabricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren. Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut.

Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală. A fost lipsa de fonduri, care până la urmă a generat tocarea întregii mele averi de la acea vreme. Până când s-a ajuns la ceea ce s-a ajuns”, a spus Irinel Columbeanu pentru  Fanatik.

Citește și: Irinel Columbeanu a rupt tăcerea! După mai bine de 10 ani de la divorțul de Monica Gabor, fostul afacerist nu și-a mai putut stăpâni sentimentele și a recunoscut

Irinel Columbeanu a mărturisit că și candidatura la Primăria Capitalei a fost una dintre greșelile lui: „ Mesajul cărților mele și al meu personal este că Dumnezeu știe cum să te călăuzească în viață. Astfel încât să ajungi la un nivel mai înalt decât ai fost înainte ca aceste lucruri să se petreacă. Cum face, e puterea Celui de Sus! Nu aș mai întreprinde acea idee total aiurea pe care am avut-o și pot să spun nebunească, de a candida la Primăria Capitalei.

Nu cred că a fost o idee tocmai bună, dimpotrivă. Am avut foarte mult de suferit din cauza aceasta. Inclusiv pe planul afacerilor. Nu mi-a adus beneficii sub nicio formă. Cu siguranță este ceva care nu aș mai face și chiar regret lucrul acesta”.

Irinel Columbeanu a mai dezvăluit că visul său cel mare a fost acela de a deveni actor. „Mi-ar fi plăcut mult, dar părinții nu m-au susținut și nu m-au lăsat.

Mi-au spus că e ceva neserios și m-au descurajat din acest punct de vedere. Așa că atunci când am dat la facultate, i-am ascultat. Am dat la ceva care părea că ar fi mai acceptabil de către societatea acelor vremuri. Aici este vorba despre Institutul Politehnic București. Ulterior, când am ajuns să lucrez unde am lucrat eu, respectiv la Camera de Comerț și Industrie a României, am regretat. La un moment dat am fost tentat să urmez ASE-ul, care m-ar fi condus poate spre alte căi”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Citește și: Irinel Columbeanu și Monica Gabor se vor reuni după mulți ani. Fostul milionar a dezvăluit că pleacă în America și va locui în aceeași casă cu Mr. Pink

 


Virginia și-a dorit să poarte o discuție decentă cu Robi! Tânăra i-a mărturisit fostului ei partener că a trecut deja peste cuvintele dure pe care el i le-a adresat în ultima vreme! Iată cum a reacționat concurentul!