Ipostaza în care fanii nu au văzut-o niciodată pe mama Geta. Cum a surprins-o Getuța Sterp: ”Se face gaură în pământ”. Imaginile au ajuns virale

Autor: Madalina Maftei

Imagini nemaivăzute cu mama Geta

Sursa: Captură YouTube

Getuța Sterp a filmat-o pe mama Geta așa cum nimeni nu a văzut-o niciodată. Cea mai apreciată mamă din online s-a distrat de minune la săniuș.

Getuța Sterp a postat un nou vlog pe canalul său de YouTube. Tânăra le-a arătat fanilor săi cum e viața la stână, dar mai ales cum arată o zi din viața ei când iese cu oile la păscut. Bineînțeles, din peisaj nu putea lipsi cea mai îndrăgită mama din online. Getuța a filmat-o pe mama Geta așa cum nu a văzut-o nimeni niciodată.

Imagini nemaivăzute cu mama Geta. Cum a surprins-o Getuța

Membrii familiei Sterp sunt foarte activi în mediul online, mai ales pe YouTube, acolo unde postează vlog-uri despre tot ce se întâmplă în familia lor. Getuța este foarte activă și postează mereu vlog-uri, mai ales de la stână, acolo unde merge să aibă grijă de oi, fiind afacerea familiei.

Tânăra le-a arătat fanilor cum arată o zi din viața ei atunci când merge cu oile la păscut pe dealuri.

Totodată, aceasta a surprins și câteva imagini cu mama Geta de pe pârtie, unde a mers să se dea cu sania.

”Cică se face gaură în pământ”, a spus Getuța, în vlog.

Citește și: Legătura neașteptată dintre Vlăduța Lupău, Adi Rus și Culiță Sterp! „Băiatul meu din prima căsătorie, l-am făcut la 14 ani”

Mama fraților Sterp iubește să petreacă timpul cu copiii săi, astfel a mers alături de Getuța și de ginerele ei, Sebi, la săniuș, unde s-au distrat pe cinste.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult decât atât, Getuța nu s-a sfiit să posteze imaginile în online, ba chiar s-a amuzat foarte tare.

Ileana Sterp, mesaj emoționant pentru cel de-al doilea copil 

Ileana este nerăbdătoare să aducă pe lume cel de-al doilea copil, în definitiv, această perioadă dificilă prin care a trecut în sarcină nu va mai conta, mai ales atunci când își va ține bebelușul în brațe.

Recent, aceasta a postat o fotografie impresionantă, pe Instagram, cu burtica de gravidă, iar mesajul din descriere i-a emoționat profund pe fani, care au reacționat într-un număr foarte mare.

„Nerăbdătoare să te țin în brațe, puiul meu iubit!”,   a fost mesajul pe care Ileana Sterp l-a postat în dreptul fotografiei cu burtica de gravidă.

Citește și: Ileana Sterp, însărcinată în 30 de săptămâni, și-a luat fanii prin surprindere. Ce mesaj a postat sora lui Culiță Sterp pe o rețea de socializare

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!