Ipostaza în care fanii nu au văzut-o niciodată pe mama Geta. Cum a surprins-o Getuța Sterp: ”Se face gaură în pământ”. Imaginile au ajuns virale

Author: Madalina Maftei

Imagini nemaivăzute cu mama Geta

Sursa: Captură YouTube

Getuța Sterp a filmat-o pe mama Geta așa cum nimeni nu a văzut-o niciodată. Cea mai apreciată mamă din online s-a distrat de minune la săniuș.

Getuța Sterp a postat un nou vlog pe canalul său de YouTube.

Tânăra le-a arătat fanilor săi cum e viața la stână, dar mai ales cum arată o zi din viața ei când iese cu oile la păscut. Bineînțeles, din peisaj nu putea lipsi cea mai îndrăgită mama din online. Getuța a filmat-o pe mama Geta așa cum nu a văzut-o nimeni niciodată.

Imagini nemaivăzute cu mama Geta. Cum a surprins-o Getuța

Membrii familiei Sterp sunt foarte activi în mediul online, mai ales pe YouTube, acolo unde postează vlog-uri despre tot ce se întâmplă în familia lor.

Getuța este foarte activă și postează mereu vlog-uri, mai ales de la stână, acolo unde merge să aibă grijă de oi, fiind afacerea familiei.

Tânăra le-a arătat fanilor cum arată o zi din viața ei atunci când merge cu oile la păscut pe dealuri. Totodată, aceasta a surprins și câteva imagini cu mama Geta de pe pârtie, unde a mers să se dea cu sania.

”Cică se face gaură în pământ”, a spus Getuța, în vlog.

Citește și: Legătura neașteptată dintre Vlăduța Lupău, Adi Rus și Culiță Sterp! „Băiatul meu din prima căsătorie, l-am făcut la 14 ani”

Mama fraților Sterp iubește să petreacă timpul cu copiii săi, astfel a mers alături de Getuța și de ginerele ei, Sebi, la săniuș, unde s-au distrat pe cinste.

Citește și: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”

Mai mult decât atât, Getuța nu s-a sfiit să posteze imaginile în online, ba chiar s-a amuzat foarte tare.

Ileana Sterp, mesaj emoționant pentru cel de-al doilea copil 

Ileana este nerăbdătoare să aducă pe lume cel de-al doilea copil, în definitiv, această perioadă dificilă prin care a trecut în sarcină nu va mai conta, mai ales atunci când își va ține bebelușul în brațe.

Recent, aceasta a postat o fotografie impresionantă, pe Instagram, cu burtica de gravidă, iar mesajul din descriere i-a emoționat profund pe fani, care au reacționat într-un număr foarte mare.

„Nu spun că așa e cel mai bine”. Decizia controversată luată de Ileana Sterp în ceea ce îl privește pe fiul ei, la scurt timp de la naștere

„Nerăbdătoare să te țin în brațe, puiul meu iubit!”,   a fost mesajul pe care Ileana Sterp l-a postat în dreptul fotografiei cu burtica de gravidă.

Citește și: Ileana Sterp, însărcinată în 30 de săptămâni, și-a luat fanii prin surprindere. Ce mesaj a postat sora lui Culiță Sterp pe o rețea de socializare

 


Radu, foc și pară după întâlnirea cu Cristina, în camera roșie! „Niciodată nu lasă nimic de la ea!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi foști iubiți și cum s-a încheiat dialogul lor!