Ileana Sterp, însărcinată în 30 de săptămâni, și-a luat fanii prin surprindere. Ce mesaj a postat sora lui Culiță Sterp pe o rețea de socializare

Autor: Madalina Maftei

„Nerăbdătoare să te țin în brațe, puiul meu iubit!”

Sursa: Instagram Ileana Sterp

Sora lui Culiță Sterp traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, urmează să devină mamă pentru a doua oară peste doar câteva săptămâni. Ileana Sterp a transmis un mesaj emoționant pentru copilul pe care urmează să-l aducă pe lume.

Ileana Sterp radiază de fericire, în scurt timp își va ține în brațe cel de-al doilea copil. Sora lui Culiță este nerăbdătoare să facă cunoștință cu frățiorul sau surioara Carlei. Tânăra a postat pe o rețea de socializare o imagine impresionantă cu burtica de gravidă, acum fiind însărcinată în 30 de săptămâni, însă mesajul postat în descrierea imaginii i-a emoționat profund pe fani.

Ileana Sterp, mesaj emoționant pentru cel de-al doilea copil 

Fiica mamei Geta este împlinită și fericită, chiar dacă a doua sarcină a venit la pachet cu o mulțime de probleme de sănătate. Însă, cu toate acestea, Ileana este nerăbdătoare să aducă pe lume cel de-al doilea copil, în definitiv, această perioadă dificilă nu va mai conta, mai ales atunci când își va ține bebelușul în brațe.

Este bine cunoscut faptul că sora lui Culiță nu și-a dorit să afle sexul copilului, ci își dorește ca momentul să fie magic, iar ce îi va dărui viața, va primi cu brațele deschise și cu multă fericire.

Citește și: Iubita lui Culiță Sterp a plecat singură în Maroc:”Nu voiam să ratez această șansă” Care este motivul pentru care artistul a rămas acasă cu Milan, fiul lor

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent, aceasta a postat o fotografie impresionantă, pe Instagram, cu burtica de gravidă, iar mesajul din descriere i-a emoționat profund pe fani, care au reacționat într-un număr foarte mare.

„Nerăbdătoare să te țin în brațe, puiul meu iubit!”,  a fost mesajul pe care Ileana Sterp l-a postat în dreptul fotografiei cu burtica de gravidă.

”Sarcină ușoară🥰! Eu nu cred asa coincidenta 😲🤗...

pe fetita mea o cheamă tot Carla și am născut în aceeași perioada pot spune, iar acum sunt însărcinată din nou și eu am tot 30 săptămâni 😅🥰/ Cea mai frumoasă etapa e cea când ești însărcinată, nu contează ca prima, a doua...a 5 a oara, e inedit și uimitor, apoi emoțiile când îți ții puiul în brate!Ești binecuvântate!Suntem binecuvântate cele care putem sa devenim mame”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care sora lui Culiță le-a primit din partea internauților.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ileana Sterp (@sterpileana)

Citește și: Ileana Sterp întâmpină unele probleme în sarcină, cu doar câteva săptămâni înainte de a naște: „Văd că apar din nou”. Aceasta le-a cerut ajutorul fanilor

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!