Ionuț, reacție fără precedent în Casa iubirii, după ce relația lui cu Bianca a fost pusă din nou la îndoială de către ceilalți concurenți! „Voi vă auziți ce spuneți? Bianca pentru mine este cel mai mare trofeu!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 sep 2023, 17:21

Indignat peste măsură de replicile ironice lansate de către colegii săi, Ionuț a dat cărțile pe față și a spus tot ceea ce simte pentru Bianca! „Eu am nevoie de o femeie cu care să întrețin ceva, să creez o familie!”

Îndrăgită emisiune Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor, în cel de-al doilea sezon, noi momente de senzație, răsturnări neașteptate de situație, dar și multe controverse și certuri aprige iscate între concurenți, fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor. În ediția de astăzi, Ionuț, noul pretendent al Biancăi, a răbufnit și a simțit nevoia să dea cărțile pe față, spunând tuturor că o place pe partenera lui și că își dorește o relație serioasă și stabilă, construită pas cu pas și nu una de fațadă așa cum ceilalți concurenți au susținut în ultima vreme.

Ionuț, reacție fără precedent în Casa iubirii, după ce relația lui cu Bianca a fost pusă din nou la îndoială de către ceilalți concurenți

În ediția de astăzi, în Casa iubirii s-au iscat noi momente tensionate după ce Ionuț a cedat nervos, deranjat fiind de afirmațiile malițioase lansate de Laurențiu și de către ceilalți băieți, încercând să scoată în evidență faptul că relația lui cu Bianca este una superficială de fapt.

Citește și: „Eliminați-mă”. Lorena a ajuns la capătul răbdărilor! Concurenta este deranjată de glumele nesărate pe care Laurențiu le face cu alte fete din casă. Laurențiu pune piciorul în prag și o acuză că joacă teatru

Vizibil afectat de replicile ironice lansate de Laurențiu, care a pus la îndoială în ultimele zile relația dintre el și Bianca, Ionuț a răbufnit și a spus în fața tuturor că nu este nimic adevărat din ceea ce colegii lui au insinuat.

Tânărul a mărturisit că o place pe Bianca încă din prima clipă în care a cunoscut-o și deja o consideră un adevărat trofeu pentru el, mult mai important decât primul loc în clasamentul emisiunii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De asemenea, concurentul a mai subliniat și faptul că își dorește o relație serioasă și de durata alături de Bianca, pe care să o construiască împreună pas cu pas pentru a fi fericiți și pentru a-și întemeia o familie.

„Bianca pentru mine este cel mai mare trofeu și punct! Nu mă interesează pe mine bani, nu mă interesează, mi-i fac! Eu am nevoie de o femeie cu care să întrețin ceva, să creez o familie, o afacere, o chestie cu care pot să mă ridic în viață, nu doar să vin în emisiune să stau pe canapea, bună Bianca, ce mai faci, și după să ieșim din emisiune și gata, fiecare pe drumul lui”,

a spus răspicat Ionuț.

Citește și: Julia este noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra este gata să frângă inimi! „Am venit pentru doi băieți!” Iată cine sunt cei doi concurenți care i-au atras atenția