„Eliminați-mă”. Lorena a ajuns la capătul răbdărilor! Concurenta este deranjată de glumele nesărate pe care Laurențiu le face cu alte fete din casă. Laurențiu pune piciorul în prag și o acuză că joacă teatru

Author: Lavinia Medrea

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, fetele au corectat-o pe Lorena după ce aceasta s-a supărat pe ele pentru glumele nesărate făcute de Laurențiu.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Lorena a fost acuzată de falsitate după reacțiile pe care le-a afișat în urma glumelor făcute de Laurențiu în casa fetelor.

Lorena a ajuns la capătul răbdărilor

Lorena a declarat că nu este deranjată de prezența lui Laurențiu în casă, ci doar de glumele lui, glume care au fost făcute cu cea mai nouă concurentă din competiție, Julia.

După părerea Biancăi, Lorena a avut o reacție teatrală, mai ales după cearta cu Laurențiu.

Citește și: „Bianca pentru mine este cel mai mare trofeu”. Ionuț nu mai suportă și răbufnește în „Casa iubirii”! Aflați ce l-a supărat pe concurent într-un nou episod mâine, 23 septembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Andreea Mantea a vrut să afle dacă Julia se simte folosită de Laurențiu pentru a-i face în ciudă Lorenei și a stârni reacții de gelozie.

„Da, asta am spus de când cu jocul. Se folosește puțin de prezența mea ca să-i dea puțin foc Lorenei, să vadă niște reacții”, a răspuns Julia, la întrebarea adresată de Andreea Mantea.

Nu doar Bianca este cea care crede că Lorena joacă teatru, ci și Laurențiu. Și concurentul este de părere că tânăra este teatrală. În momentul în care a auzit ce afirmă despre ea, Lorena și-a cerut eliminarea.

Citește și: Julia este noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra este gata să frângă inimi! „Am venit pentru doi băieți!” Iată cine sunt cei doi concurenți care i-au atras atenția

„Eliminați-mă, atunci. De ce trebuie să justific orice pas, orice reacție? Nu înțeleg”, a spus Lorena.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

După această reacție, Andreea Mantea a încercat să-i explice Lorenei că atitudinea lui Laurențiu este normală deoarece acesta și-a pierdut încrederea în Lorena din cauza multitudinii de secrete care au ieșit la iveală în timp.

Laurențiu nu mai are încredere în Lorena

Ca să-i dovedească faptul că Laurențiu nu mai are încredere în ea, în caz că existau dubii, prezentatoarea emisiunii l-a întrebat pe acesta dacă mai are încredere în ce spune Lorena.

„Nu știu, nu cred. Depinde, mă uit la ea și-mi dau seama”, a răspuns Laurențiu.

Se pare că Lorena a fost foarte deranjată de faptul că Laurențiu a făcut glume cu Julia, așa că a fost întrebată dacă deranjul ar fi fost la fel de mare dacă în locul Juliei se afla Catinca.

„Cu Julia nu știu, nu mă cunosc atât de mult încât să-mi dau o părere despre ea, ea a intrat pentru Laurențiu, Cosmin, dar mi s-a părut ciudat ca după atâta timp Laurențiu să-i facă

acele întrebări Catincăi, și să pară atât de interesat”, a spus Lorena.

Pe de altă parte, fetele nu sunt de acord cu reacția Lorenei, considerând că aceasta se ceartă și argumentează cu ele în loc să facă acest lucru cu cel care a deranjat-o și supărat-o inițial, și anume Laurențiu.