Ioniță de la Clejani, dezvăluiri incredibile despre divorțul de Viorica: ”Nu este ușor...”

,
Viorica si Ionita de la Clejani, divort
Ionita a vorbit despre divorțul de Viorica

Ioniță de la Clejani a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Viorica, la doar două săptămâni de când în showbiz s-a zvonit că s-au despărțit.


In articol:

Ioniță de la Clejani a oferit primele declarații despre divorțul de Viorica. Cântărețul de muzică de petrecere neagă toate zvonurile apărute în showbiz despre despărțire și spune că tensiunile dintre ei au apărut pe fondul problemelor din ultima perioadă.

Ioniță și Viorica de la Clejani sunt la un pas de divorț?

Ioniță a negat divorțul de Viorica de la Clejani. Acesta a mai precizat că pandemia de coronavirus i-a afectat foarte tare și le este greu că nu mai au concerte, multe s-au anulat, iar asta îi afectează financiar. Primele zvonuri despre despărțirea momentului în showbiz au apărut când Viorica a cântat la botezul fiicei lui Augustin Viziru fără soțul ei, așa cum o știa toată lumea. Viorica și Ioniță erau văzuți împreună la toate evenimentel, iar lipsa lui le-a dat de gândit oamenilor care au văzut-o singură.

Viorica si Ionita de la Clejani, divort
Ionita a negat zvonurile

Artista s-a prezentat singură tocmai la evenimentul organizat de Augustin Viziru, unde au fost prezente numeroase persoane din showbiz. Viorica a purtat o rochie lungă, neagră, extrem de elegantă, și-a încântat fanii atât cu prezența, cât și cu vocea, artista a cântat piese celebre care au consacrat-o și a dansat alături de petrecăreți, pentru un moment uitând de problemele pe care le are cu Fulgy, care o macină zi de zi.

”Suntem triști din cauza situației cu care ne confruntăm, nu ne este ușor. Plus că nu avem nici concerte. Nu este adevărat ce se spune că eu și Viorica divorțăm. Clejanii au fost tot timpul un subiect bun pentru public”, a declarat Ioniță de la Clejani.

Citeste si: Imagini cu Margherita de la Clejani, înainte de operațiile estetice. Nu ai cum să o mai recunoști FOTO

Pandemia de coronavirus i-a afectat foarte tare pe Viorica și Ioniță, iar cum restricțiile au fost ridicate aceștea s-au pus pe treaba instant și

s-au angajat să cânte la mai multe evenimente.

Viorica si Ionita de la Clejani, divort
Fulgy s-a intors acasa

”Cântăm toată vara. Ne bucurăm că avem cântări mai ales că am fost afectați și noi de pandemia asta. Avem nunți amânate de anul trecut”, a mai spus Ioniță de la Clejani.

În urmă cu câteva zile, Viorica a anunțat că Fulgy se întoarce acasă, după ce a fost internat la Obregia pentru tratament de specialitate.

Citeste si: Fulgy a dat cărțile pe față! Tânărul a dezvăluit că a avut probleme cu drogurile. Ce spune fiul Vioricăi de la Clejani după ce a ieșit de la Obregia

 

Citește-ne pe
Citește și:

Fulgy a dat cărțile pe față! Tânărul a dezvăluit că a avut probleme cu drogurile. Ce spune fiul Vioricăi de la Clejani după ce a ieșit de la Obregia

Dan Barna respinge revenirea la guvernare și neagă că a discutat cu Florin Cîțu: 'S-au rostogolit mai multe ştiri false'

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Imagini cu Margherita de la Clejani, înainte de operațiile estetice. Nu ai cum să o mai recunoști FOTO

Fosta iubita a lui Fulgy, dezvaluiri cutremuratoare! Prin ce clipe dificile a trecut si ce diagnostic a primit fiul Clejanilor din partea medicilor!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies