Intamplare cutremuratoare si inexplicabila in Galati: o femeie, mama a 6 copii, si-a ucis gemenii abia nascuti si i-a pus în frigider

Desi se simtea foarte rau, femeia nu a sunat la ambulanta.

Prima gasita fara suflare a fost femeia: inainte sa se prabuseasca din cauza hemoragiei, si-ar fi adus pruncii pe o lume si i-ar fi trimis pe cealalta. Gemenii, o fata si un baiat, nu au trait decat cateva minute. Singura acasa, cea care le-a dat viata, le-ar fi decis, inexplicabil, soarta. La sosirea politistilor, sotul si cei sase copii ai lor erau in stare de soc.

El chiar plangea cand a venit Politia. Era un copil afara, o fetita de 13 ani si atunci am intrebat-o: “Ana, dar ce-ai patit, mama?” “I s-a facut rau mamei”. Atat. A venit si SMURD, si salvarea, si am zis: “Asa rau?”

De teama ca va fi judecata, femeia si-a tinut ascunsa sarcina de ochii vecinilor. Nu o data li s-ar fi plans ca o duce greu si la atatea lipsuri. Doua guri de hranit ar fi fost prea multe. Concluziile preliminare au stabilit faptul ca acestia s-au nascut vii, iar moartea a survenit ca urmare a asfixiei mecanice, prin inec.

Legistii vor fi cei care vor stabili cu exactitate care a fost cauza mortilor celor doi nou-nascuti. Daca se va stabili ca si tatal a avut o implicare in decesul lor, acesta ar putea sa ajunga dupa gratii.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate