Instagram nu mai are like-urile. Lovitura grea pentru fanii retelei

Una dintre cele mai populare reţele de socializare de pe planetă se pregăteşte să le dea o lovitură grea celor care trăiesc doar pentru a fi admiraţi şi apreciaţi de alţii.Populara reţea de socializare Instagram va ascunde numărul de aprecieri la postări, pentru a „elimina presiunea” asupra utilizatorilor, relatează BBC. De acum încolo, utilizatorii vor vedea doar un nume de utilizator „și alții” la postări, în loc de numărul de aprecieri. Cei care folosesc Instagram vor putea totuşi să vadă în continuare numărul de aprecieri strânse de propriile postări. Deocamdată, măsura este doar parte a unui test.

Numărul de like-uri pe care o postare de pe Instagram le primeşte este modalitatea de a măsura succesul sau popularitatea.

Sperăm că acest test va elimina presiunea numărului de like-uri pe care o postare le primeşte, ca să vă puteţi concentra pe împărtăşirea lucrurilor pe care le iubiţi”, spune Mia Garlick, director în cadrul Facebook Australia şi Noua Zeelandă. Scopul final este ca utilizatorii Instagram să se simtă mai puţin judecaţi, iar compania să vadă “dacă această schimbare poate ajuta oamenii să se concentreze mai puţin pe like-uri şi mai mult pe poveştile pe care le au de transmis”.

Unele studii au arătat ca reţelele de socializare folosite în exces activează aceleaşi zone ale creierului ca alcoolul şi drogurile, consumate îndelungat.

instagram

În timp, atenţia prea mare acordată acestor reţele poate duce la anxietate, depresie şi singurătate, probleme care afectează tot mai mulţi tineri în ziua de azi.

sursa: capital.ro

Citeste si: Vestea despre Maria Ciobanu a venit ca un SOC iar fanii sunt devastati!

Citeste si: Sedinta CIA despre MOARTEA lui Ceausescu Nicolae. Cu 3 ani si 3 zile INAINTE de executie, la Washington s-a discutat soarta noastra

Citeste si: Simina, marturie socanta: hartuita in spatele camerelor de filmat de la Puterea Dragostei. "M-a sarutat cu forta, si nu doar o singura data"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate