Inspectoratul General pentru Situații de Urgență face angajări. Peste 1.500 de posturi sunt scoase la concurs

,
angajari Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență face angajări

[Sursa foto: facebook Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta]

În perioada imediat următoare, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunțat că va face angajări. Iată ce posturi vor fi scoase la concurs, dar și care sunt, cu aproximație, salariile din cadrul IGSU.


In articol:

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență scoate la concurs peste 1,500 de posturi în perioada imediat următoare. Autoritățile au motivat că este nevoie de personal pentru gestionarea eficientă a misiunilor specifice armei.

Angajările se vor face la nivel național și vor fi scoase la concurs mai multe posturi.

Angajări la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Lista posturilor disponibile 

Într-un anunț postat pe contul de facebook, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunțat că va face face angajări în următoarea perioadă. Astfel, mai bine de 1,500 de posturi vor fi scoase la concurs, la nivel național. Este vorba despre posturi de ofițeri și subofițeri. Conform comunicatului oficial, 1,000 de posturi sunt pentru încadrarea subofițerilor conducători auto lângă structurile de intervenție, iar 577 de posturi sunt pentru ofițeri și subofițeri din structurile suport, pentru domeniile prevenire, resurse umane, achiziții, logistică, relații publice, financiar, comunicații și IT, pregătire pentru intervenție, secratariat și centrul operațional. 

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a precizat că cei interesați să ocupe un post în cadrul instituției trebuie să urmărească anunțurile postate pe site-ul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, dar și pe site-urile inspectoratelor județene pentru situații de urgență. 

„Pentru acoperirea deficitului de personal necesar gestionării eficiente a misiunilor specifice armei, în perioada următoare, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență scoate la concurs peste 1.500 de posturi vacante, de ofițeri și subofițeri, existente la nivel național.

Din totalul acestora, 1.000 sunt pentru încadrarea subofițerilor conducători auto lângă structurile de intervenție și 577 pentru ofițeri și subofițeri din structurile suport, pentru domeniile prevenire, resurse umane, achiziții, logistică, relații publice, financiar, comunicații și IT, pregătire pentru intervenție, secratariat și centrul operațional.

Anunțurile de concurs vor fi afișate pe site-ul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și pe website-urile inspectoratelor județele pentru situații de urgență/al municipiului București-Ilfov.

Urmărește secțiunea CARIERĂ pentru identificarea funcției care ți se potrivește și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești. Acum este momentul să aplici pentru o carieră în domeniul militar, dacă ești curajos și determinat!  Vino să faci parte din frumoasa echipă a pompierilor salvatori!”, este anunțul postat pe pagina de facebook a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

angajari la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență scoate la concurs peste 1500 de posturi

[Sursa foto: facebook Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta]

Citeste si: De la 1 iulie, ANAF va începe verificarea achizițiilor și a veniturilor românilor. Ce persoane sunt vizate

Cât câștigă angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență? 

În cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență salariile diferă în funcție de postul ocupat. Astfel, conform informațiilor existente pe site-ul instituției, există o diferență între funcțiile cu comandă și cele fără comandă.

În cazul funcțiilor fără comandă, salariile pot să plece de la 1,916 RON și pot să ajungă până la 7,500 RON, în timp ce în cazul funcțiilor cu comandă, salariile se încadrează între 4,057 RON și 11,078 RON, potrivit igsu.ro.

Citeste si: Angajările la stat pe posturile vacante, suspendate de către Guvern. Anunțul a fost făcut de Ministerul Muncii

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ministerul Afacerilor Interne angajează 8000 de persoane. Guvernul a decis suplimentarea de posturi

Rusia, după ce România a expulzat un diplomat rus: 'Întunecă și mai mult atmosfera. Reprezintă un alt gest neprietenos'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene face angajări! Se pun la bătaie sute de posturi. Iată ce condiții trebuie să îndeplinești

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies