Informații șocante în cazul tinerei arse în Giurgiu. Ce spun vecinii despre criminal

,
Sabina Mircea
Principalul suspect în cazul fetei ucise și incendiate pe un câmp la Ghimpați, Județul Giurgiu a fost prins.

Mihaela Sabina Mircea, tânăra ucisă şi incendiată în Ghimpaţi, lucra la un salon de masaj, și se pare că ucigașul este un client fidel al localului.


In articol:

Vecinii tinerei din Giurgiu care și-a găsit sfârșitul incendiată într-o valiză lansează o ipoteză șocantă despre autorul crimei.

Informație șoc despre tânăra arsă din județul Giurgiu

Vecinii o descriu pe fată ca fiind politicoasă și retrasă, nu intra în conflicte și încerca să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Aceiași vecini spun, însă, că tânăra o luase pe drumuri greșite:

În comunitatea noastră totul se află. Nu poți să ții nimic secret. Fata trăia din masaj, nu era chiar cuminte. Cu toate astea, făcea ce făcea pentru copilașul ei. Altele nu fac nimic. S-a auzit acum vreo șase luni că s-a cuplat cu un client de la masaj. De atunci nici că am mai văzut-o”, își încep vecinii pledoaria.

Potrivit vecinilor, criminalul Sabinei, femeia incendiată pe un câmp din Ghimpați, ar fi fost chiar iubitul gelos.

  “Se spune că iubitul fetei ar fi fost pește și o învățase să meargă cu bărbați pe bani. Era și foarte gelos, o ținea din scurt și o cam bătea. Gelos rău era, nu o lăsa să iasă afară din casă fără el, nu o lăsa să își sune copilul, familia.

Era ca o prizonieră. Nu vedea niciun ban din ce producea. Dar nu avea curaj să se revolte de frică. Își suna băiatul foarte rar și atunci vorbea cu teama, îi spunea că îi e tare dor de el și ar vrea să îl vadă. El o întreba: “păi de ce nu poți să vii să mă vezi?”, iar ea spunea că nu poate mami acum, dar poate am să vin.
Eu nu cred că și-a dat seama în ce se bagă, a zis să își găsească și ea pe unul serios, să se mărite și ea ca toată lumea. Și uitați peste ce a dat, ce moarte îngrozitoare a avut”,
ne-au mai spus vecinii

Oamenii legii au reuşit să o identifice, după o săptămână de investigaţii, pe tânăra de 32 de ani ucisă cu bestialitate, băgată într-o valiză şi incendiată pe un câmp din Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Este vorba despre Mihaela Sabina Mircea. Femeia era divorţată, avea un copil de opt ani pe care îl creştea singură şi era angajată. Locuia într-un cartier rezidenţial din oraşul Buftea din Ilfov

Sabina Mircea
În urma decesului, aceasta ar fi fost băgată într-o valiză și transportată până la locul la care a fost incendiată. Criminalul a vrut să-și ascundă urmele, însă nu a reușit.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine este tatăl copilului Sabinei, femeia ucisă și incendiată pe un câmp, în Ghimpați?

Mai mulţi angajaţi TVR intră în greva foamei din cauză că șefa instituției nu a vorbit cu ei

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Crimă infiorătoare! Un bărbat şi-a ucis din gelozie iubita

Cine este, de fapt, ucigaşul Sabinei? Criminalul femeii incendiate a fost retinut de politisti

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies