Ultimele mesaje ale Sabinei, tânăra ucisă și incendiată pe un câmp din Ghimpați

,
Mihaela-Sabina Mircea
Mihaela-Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani, mamă a unui copil bolnav, în vârstă de opt ani, este cea care a sfârșit într-un mod cumplit, pe marginea DN 6, pe un câmp din Ghimpați, județul Giurgiu.

Ancheta în cazul crimei și incendierii fetei de la Ghimpați, care a îngrozit o țară întreagă, avansează, iar Poliția a făcut noi decoperiri.


In articol:

Anchetatorii au aflat detalii cutremurătoare despre viața Sabinei Mircea, tânăra ucisă și incendiată pe un câmp de lângă Ghimpați, la opt zile de la descoperirea victimei pe un câmp în Giurgiu.

Povestea de viață a Sabinei 

Viața Sabinei, așa cum era ea cunoscută de prieteni și familie, s-a schimbat în urmă cu câțiva ani, atunci când s-a îndrăgostit de un tânăr din orașul Pantelimon (Ilfov) și s-a mutat cu acesta și cu familia lui.

Ea a rămas însărcinată cu bărbatul, moment în care părinții acesteia au renegat-o. O altă lovitură pentru tânără a venit, însă, atunci când bărbatul nu și-a recunoscut copilul. 

În cele din urmă, tatăl copilului său a abandonat-o, iar femeia a fost nevoită să se sacrifice pentru a-și putea crește singură copilul. Ea s-a angajat la un salon de masaj erotic, unde își oferea serviciile și în particular. Acest lucru e posibil să-i fi adus moartea

Printre ultimele mesaje ale Sabinei Mircea, tânăra mamă în vârstă de 32 de ani, care a fost incendiată pe un câmp de lângă Ghimpați, le promisese celor care aveau grijă de fiul ei în vârstă de opt ani că se va întoarce să îl ia.

Ultimele mesaje ale Sabinei

La sfârșitul lunii august, familia din Pantelimon a contactat-o pe Sabina pe Facebook Messenger, aceea fiind și singura dată când aceasta a răspuns.

Sabina:  Nu mai vin că m-am măritat.

Prietenă:  Bun. Și cu băiatul cum rămâne?

Sabina:  O să vin să îl iau.

Prietenă:  Păi vino, Sabino.

Că eu nu mai pot să stau cu el, că plec afară.

Sabina:  O să vin să îl iau.

Prietenă:  Păi când, Sabino? Am eu vreo obligație față de tine? Am stat și eu atâta timp cu el.

Mihaela-Sabina Mircea
Mesajele tulburătoare trimise de Sabina chiar înainte să moară.

Din ultimele informații, Sabina nu a mai putut fi contactată din acel moment de nimeni din familia sa sau familia care îi creștea copilul.

De aceea nimeni nu a reclamat dispariția ei la Poliție.

Vineri, 30 octombrie 2020, Sabina a fost ucisă, dezbrăcată și băgată într-o valiză. Criminalul a dus valiza în care se afla trupul tinerei pe un câmp de pe marginea DN 6, între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, județul Giurgiu.

Conform anchetatorilor, criminalul, care ar fi putut avea și complici, a folosit o dubă sau un taxi pentru a transporta valiza pe câmp, acolo unde a turnat benzină pe ea și apoi i-a dat foc.

Un șofer de TIR care trecea prin zonă a observat focul și a tras pe dreapta, ocazie cu care a descoperit că în valiza arsă se afla cadavrul unei femei.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Femeia din valiza si-ar fi abandonat copilul pentru iubit! Ce spun rudele Mihaelei despre acesta

În ce judeţ se află Sfinxul şi Babele? După ani de procese, magistrații au dat verdictul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Femeia ucisa si incendiata in Giurgiu a fost identificata! Ies la iveala noi detalii cutremuratoare! Ce spun criminologii despre posibilul ucigas?

Anchetatorii crimei din Giurgiu au identificat victima. Femeia de 32 de ani nu a fost niciodata data disparuta!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies