Martor în cazul tinerei incendiate din Ghimpați, luat pe sus de polițiști: „Arestat pentru că am stins femeia!”

,
Martor
Martor în cazul tinerei incendiate din Ghimpați, luat pe sus de polițiști

Un bărbat din Giurgiu, martor la crima din Ghimpați a fost imobilizat și pus la pământ de polițiști, după un scandal pe stradă. 


In articol:

Unul dintre cei care au stins trupul incendiat al tinerei găsit în Ghimpați, a fost încătușat de polițiști, după ce prietena lui a fost surprinsă de polițiști conducând cu o viteză peste limita legală.

Martor la crima din Ghimpați, scandal cu Poliția

Incindentul a avut loc sâmbătă, 1 noiembrie 2020, în jurul orei 17.00, la aproape o zi de la descoperirea trupului incendiat al tinerei care se afla pe câmpul din Ghimpați.

Un bărbat din Giurgiu, care este unul dintre șoferii care au ajutat la stingerea trupului incendiat al tinerei care se afla într-o valiză, a fost implicat într-un scandal cu Poliția, după ce prietena sa a fost trasă pe dreapta pentru depășirea vitezei. 

Martor
Martor în cazul tinerei incendiate din Ghimpați, luat pe sus de polițiști

"La data de 01.11.2020, în jurul orei 17:00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Vitănești, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au oprit pentru control un autoturism condus de către o femeie din comuna Toporu, județul Giurgiu, care depășise regimul legal de viteză.

Contravenienta a refuzat să ia la cunoștință procesul-verbal, solicitându-le agenților să îi permită să vizioneze înregistrarea.

În acel moment, din autoturismul în cauză au coborât doi bărbați care au adresat injurii polițiștilor, au provocat scandal și au aruncat cu pietre în direcția acestora, împiedicându-i să își exercite atribuțiile, motiv pentru care au fost încătușați și conduși la sediul Poliției Municipiului Alexandria, unde au fost identificați și sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 3.500 de lei" ,  informează autoritățile.

Un videoclip cu incidentul a fost postat pe rețelele de socializare de un prieten al bărbatului care transmite și un mesaj – „Arestat pentru că am stins femeia! Uitați lume, Poliția Română!”.

Pe imagini se poate observa cum un polițist îl imobilizează pe tânăr, acesta fiind încătușat și pus la pământ. în tot acest timp, bărbatul se plânge că nu poate respira.

Un prieten al bărbatului filmează întreaga scenă și strigă către polițiști să îl lase în pace pe tânărul încătușat.

Martor
Martor în cazul tinerei incendiate din Ghimpați, luat pe sus de polițiști

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un posibil martor cheie in cazul oribilei crime de la Giurgiu, dezvaluiri cutremuratoare! Ce a observat in noaptea in care victima a fost incendiata pe camp!

Polonia prelungeşte starea de urgenţă la frontiera cu Belarusul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

De unde ar fi venit fata ucisă și arsă la Giurgiu! Descoperire fără precedent a poliției

Cum a murit fata incendiată în Giurgiu! E șocant ce au descoperit anchetatorii la autopsie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies