Motivul pentru care o familie și-a transformat câinele decedat într-un covor decorativ pentru sufragerie. Multă lume apelează la această metodă

Author: Lavinia Medrea

Motivul pentru care o familie și-a transformat câinele decedat într-un covor decorativ pentru sufragerie

Sursa: Instagram chimerataxidermy

Într-o postare pe contul de Instagram al companiei sale, Maddy, taxidermist, a scris: „Frumosul și bătrânul Golden Retriever, păstrat ca blană pentru familia sa. În sfârșit, gata să se îndrepte spre casă”.

În comentarii, Maddy, de profesie taxidermist, a explicat, despre câine, că „blana a fost tăbăcită și transformată în piele pentru ca blana să nu cadă”.

Motivul pentru care o familie și-a transformat câinele în covor decorativ

Maddy a explicat că „taxidermia animalelor de companie a devenit mult mai populară doar în ultimii cinci ani sau cam așa ceva, așa că este un lucru foarte nou pentru majoritatea oamenilor”.

Se pare că multă lume apelează la firme de taxidermie pentru că nu vor să renunțe definitiv la animalele lor, astfel își alină suferința.

„Unele sunt mai mult o amintire sentimentală, altele sunt expuse odihnindu-se în paturile lor sau în orice fel au vrut stăpânii lor să le păstreze”, a continuat Maddy.

Citeste si: Momentul șocant când un câine a fost filmat alergând pe străzile orașului cu un cap de om în gură. Unde a fost găsit cadavrul bărbatului

Lui Maddy i s-a cerut să conserve o mulțime de animale diferite, inclusiv șobolani, iepuri, capre și porcușori de Guineea.

Taxidermista înțelege că „nu este pentru toată lumea” și a spus că „respectă acest lucru”.

Cu toate acestea, ea consideră că îi aduce satisfacție să ajute proprietarii să treacă peste durerea lor și „să le permită să păstreze pentru totdeauna o parte din animalul lor de companie”.

Păreri împărțite despre cățelul transformat în covoraș

După ce a distribuit online un videoclip cu covorul Golden Retriever, Maddy a primit reacții diferite din partea iubitorilor de câini.

În timp ce unora le-a plăcut ideea „frumoasă” și au considerat-o „drăguță”, alții au fost convinși că le va îngreuna doliul.

„Mă bucur atât de mult că mai mulți oameni fac asta acum”, a scris o persoană. „Super drăguț, nu am mai văzut niciodată animale de companie conservate sub formă de piei”, a mai scris altcineva.

Horoscop chinezesc marți, 31 ianuarie 2023: Zodiile ale căror păreri sunt luate în considerare. Norocoșii zodiacului chinezesc în ziua Bivolului de Pământ

Citeste si: Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor! Ce a putut să-i facă vedeta cățelușului ei: „Vreau să aflu cine este această persoană”

Taxidermia este arta de a conserva un animal, adesea prin împăierea sau montarea acestora. Are o istorie îndelungată, astfel că animalele împăiate sau montate au fost păstrate în mod tradițional ca trofee de vânătoare sau expuse în muzee.

Deși taxidermia poate părea de domeniul antichității, se pare că este mai populară ca niciodată, taxidermia animalelor de companie câștigând popularitate în întreaga lume. Mulți proprietari aleg să își transforme câinii și pisicile decedate în covoare, plușuri și opere de artă.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies