Infiorator! Alexandra Măceşanu a reusit sa scape din sarma si lantul cu care era legata: "Am plans in hohote cand am aflat asta"

,

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a declarat într-un live pe pagina sa personală de Facebook


In articol:

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a declarat într-un live pe pagina sa personală de Facebook că Alexandra, adolescenta care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, reuşise să se elibereze din sârma şi lanţul cu care era legată şi a fost la un pas să iasă din casa lui Gheorghe Dincă.

Acest copil a reușit, înainte să apară această brută sau altul, a apucat să se dezlege. La telefon cu nemernicul de polițist Pistol, a încercat şi a reuşit să se dezlege de sârmele cu care era legată la picioare şi a reușit să rupa lanțul, pentru că era legată şi cu un lanț. Alexandra a reușit să fie singură în casa aia şi să încerce să iasă. Din păcate, nu a reușit să facă acest lucru pentru că afară erau doi câini lupi şi nu a avut curajul să facă acest pas. Este greu de imaginat pentru orice ființă umană prin ce a trecut copilul acesta. Este greu de imagininat acest lucru pentru orice ființă umană, dar pentru mine, acest episod pe care l-am aflat, că a reușit să se elibereze şi sa încerce să-şi salveze viața cu calmul unui copil de 15 ani pe care, probabil, nicio persoană de 70 de ani nu îl are, a fost lucrul care m-a impresionat cel mai mult. Și pentru că a avut acest curaj și această rezistență, vă spun că voi lupta până în ultima clipă, dincolo de orice clanuri și de orice altceva, să o găsesc vie.

Atunci când am aflat asta, astăzi (joi), am plâns în hohote. Nu mi-a venit să cred că acest copil a fost la un pas să iasă din acea casă, că s-a eliberat, dar că nu a reușit. Alexandra mi-a arătat că este cel mai puternic om pe care l-am cunoscut vreodată. Iar acest lucru le va da încredere părinților ei că dacă fata este în viață, va ști să lupte pentru viața ei”, a declarat Alexandru Cumpănaşu într-un live pe pagina sa de Facebook.

sursa: capital.ro

Citeste si: Jador a spus totul despre iubirea lui! Fanii sunt in delir

Citeste si: E OFICIAL! Alexandru Cumpanasu s-a decis in legatura cu CANDIDATURA la prezidentiale!

Citeste si: Carmen de la Salciua despre avort: "A aruncat intr-o chiuveta niste manute si niste picioruse..."

 

Citește și:

Sfântul Alexandru. Tradiții și obiceiuri. Ce nu ai voie să faci astăzi

Ce avere are Carmen de la Salciua? "In urma cantarilor mi-am cumparat trei..."

Horoscop 30 august: Zodia care primește veștile bune pe care le așteaptă de mult timp

De ce este Cruce Roșie astăzi în calendarul ortodox și ce sărbătorim, de fapt, de Acoperământul Maicii Domnului

Ce este bine să dai de pomană astăzi, de Acoperământul Maicii Domnului


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies