Incredibil! O pisică a străbătut 600 de kilometri ca să își găsească familia: "A durat 13 luni"

Author: Diana Tilă

 O pisică a străbătut 600 de kilometri ca să își găsească familia

Sursa: PixaBay

O pisică a mers 600 de kilometri, traversând jumătate din Franța, pentru a-și găsi familia.

Coxi a mers 600 de kilometri, traversând jumătate din Franța, pentru a-și găsi familia.

Călătoria pisicii a durat 13 luni. Când a fost găsită, pisicuța era epuizată, înfometată și cântărea doar un kilogram.

Citește și: Motivul pentru care o familie și-a transformat câinele decedat într-un covor decorativ pentru sufragerie. Multă lume apelează la această metodă

Incredibil! O pisică a străbătut 600 de kilometri ca să își găsească familia: "A durat 13 luni"

În august 2021, proprietarii pisicii s-au mutat din Meuse în Orne, iar acolo Coxi a dispărut, anunță TF1, citat de  Mediafax.

"Am căutat și am căutat... Am sunat tot cartierul. Din nefericire, nimeni nu văzuse pisica", a spus Lætitia De Amicis, proprietara ei.

Timp de 13 luni, proprietarii nu au știut nimic despre Coxi, până la începutul lunii octombrie, când a fost văzută în fața fostei case a familiei.

Pisica ar fi străbătut 600 de kilometri din localitatea Ginai din Normandia până la Ambly-sur-Meuse.

„Din punct de vedere științific, nu se poate explica cum a reușit această pisică să se descurce pe 600 de kilometri. A durat 13 luni. Din întâmplare, noroc sau coincidență, este probabil că s-a apropiat treptat și că, la un moment dat, a început să simtă mirosuri și să audă zgomote familiare care au determinat-o să se apropie de casă și să o regăsească în cele din urmă", spune Joana Lagarrigue, specialist în comportamentul pisicilor.

A fost recunoscută prin intermediul unui site. Era epuizată, înfometată și cântărea doar un kilogram când a fost găsită de stăpânii ei.

"Am plâns mult. Chiar și asistenta veterinară a fost foarte emoționată”, a povestit Lætitia.

Un bărbat din Slatina s-a trezit în holul casei cu un șarpe

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Slatina,  a tras o sperietură soră cu moartea, după ce s-a trezit cu un șarpe de aproximativ doi metri, în casă.

Citește și: Clipe de groază pentru un bărbat din Slatina! Acesta s-a trezit în holul casei cu un șarpe de aproximativ doi metri

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„Ieri după amiază, un bărbat în vârstă de 68 de ani, a sunat la 112 și a cerut sprijinul jandarmilor pentru a înlătura un șarpe din casă.

În șase minute echipajul de intervenție s-a deplasat de urgență la adresa indicată de dispecer. Pe strada Strehareți din municipiul Slatina, în holul unei locuințe, un șarpe de aproximativ 2 metri a fost capturat și eliberat în mediul natural”,  a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt.

 

 

 

 

 

 

 

Superstiții VINERI 13, zi cu ghinion. Ce nu ai voie să faci în această zi

 

 

 

 

Taguri:

Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies