Incredibil! Nimeni nu se astepta la asta: Alexandra i-a dat pe spate pe toti baietii! "Eu va spun direct acum!"

Author: Luiza Stama
Actualizat: 31 iul 2020, 18:30

Decizie incredibila din partea Alexandrei! Toata lumea a rasuflat usurata! Ce a hotarat blondina sa faca?

Incredibil! Nimeni nu se astepta la asta! Alexandra a reusit sa ii surprinda placut pe baieti!

Dupa ce a fost umilita si s-a certat cu majoritatea concurentilor de la Puterea dragostei, Alexandra pare ca si-a revenit la realitate! Blondina s-a lupta tinand cu dintii de sansa ei pentru o relatie cu Mihai, pe care spune ca il place foarte mult si se simte foarte atrasa de el, insa astazi a cedat!

Cand nimeni nu mai avea incredere in ea si prea multi spuneau ca joaca teatru si ca e falsa, Alexandra a reusit sa intoarca foaia si sa ii lase pe concurentii de la Putetea dragostei fara cuvinte! Relatia ei cu Mihai s-a incheiat!

Blondina a afirmat ca nici ea nu mai vrea sa lupte pentru Mihai si ca nu mai accepta si alte umilinte! Alexandra pare ca este hotarata in decizia ei, ceea ce este, cu siguranta destul de greu de crezut.

Insa timpul si actiunile ei vor dovedi cat de serios a vorbit si cat de mult isi doreste sa isi schimbe relatiile cu ceilalti concurenti, cu care a fost numai in conflicte pana astazi!

"Eu va spun direct! Ieri a spus ca nu ma mai vrea, azi ca iar ma vrea! In momentul de fata nu ma mai intereseaza! Si de data asta am luat eu decizia! Nu ma mai intereseaza, gata! S-a terminat! Nici eu nu-l mai vreau!", a spus Alexandra.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Soc! Paul a sarutat-o patimas, in vazut tuturor! Alexandra nu-si revine dupa ce a vazut

Citeste si: Momentul adevarului: de ce i-a spus Alexandra lui Mihai ca se descalifica? "Pur si simplu eu sunt distrusa pe dinauntru!"

Cum au reactionat baietii la anuntul Alexandrei? Iata materialul video

Citeste si: Alexandra a scapat pasarica din gura: "Accept injoseala. Daca eram acasa nu-i mai dadeam nicio sansa!" Cristian iese la atac

Citeste si: Mihai cedeaza! Vraja Alexandrei l-a inmuiat de tot pe concurentul Puterea dragostei. Avem un cuplu?