Incredibil! Cum arata Bianca Dragusanu nemachiata? Nu o recunosti!

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 18:25
Cum arata Bianca Dragusanu nemachiata?
Sursa: Instagram

Bianca Drăgușanu a renunțat complet la machiaj. Vedeta s-a afișat naturală pe rețelele de socializare, semn că se simte bine în pielea ei.

Unii spun că Bianca Drăgușanu este din cale afară una dintre cele mai frumoase vedete din România, chiar dacă a apelat de câteva ori la intervențiile chirurgicale, iar gurile rele îi spun de fiecare dată că arată ca făcută din plastic.

Iată cum arată blondina fără machiaj!

Citeste si: Cătălin Botezatu o critică pe Bianca Drăgușanu: "Exagerează, nu-mi place"

Cum arata Bianca Dragusanu nemachiata

Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai cochete vedete din showbiz. Niciodată nu îi place să apară fără să fie machiată, astfel că fanii nu prea au avut ocazia să o vadă fără make-up.

Vedeta este recunoscută pentru faptul că dorește să arate cât mai mult ca o păpușă Barbie, astfel încât rareori apare în public naturală.

Citeste si: Bianca Drăgușanu s-a programat pentru noi operații estetice! Ce schimbări vrea să își facă vedeta

Fosta prezentatoare le-a arătat tuturor că îi stă la fel de bine și fără machiaj. De obicei vedeta își surprinde fanii seara, înainte de culcare, atunci când mai postează câte un selfie pe contul său de Instagram. 

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă

Deși, are un ten frumos și luminos, diferența este una enormă și asta pentru că potrivit fanilor Bianca se afișează cu prea mult make-up.

Vedeta a publicat mai multe fotografii în care apare complet nemachiată. Fanii au fost surprinși să o vadă într-o astfel de ipostază, deoarece s-au obișnuit cu ea perfectă.

Lumea este obișnuită cu aceea Bianca scoasă din cutie la toate evenimentele, cu părul, machiajul și hainele impecabile. De aceea în momentul în care a ales să se fotografieze 100% naturală discrepanța a fost una foarte mare. 

Bianca Drăgușanu se muta în Dubai?

Se zvonește că Bianca Drăgușanu ar fi plecat în Dubai, unde și-ar căuta casă, pentru că ar dori să se mute definitiv din țară.  Bianca ar vrea să lase România pentru tărâmurile mai luxoase și mai însorite.

Până să ia categoric această decizie, Bianca face ce știe mai bine: apare extrem de sexy și pozează în costume de baie extrem de provocatoare. 

Citeste si: Bianca Drăgușanu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Cum a arătat vedeta FOTO

Mesajul sfâșietor al Biancăi Drăgușanu după vestea că bunul ei prieten Călin Doboș s-a stins din viață: ”Nu exista cuvinte pentru toată prietenia și implicarea ta”
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓑𝓲𝓪𝓷𝓬𝓪 𝓓𝓻𝓪̃𝓰𝓾𝓼𝓪𝓷𝓾 🌟 (@biancadragusanu18)

 


Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

Nona și Patrick au luat cina în camera roșie. Deși Patrick a fost fericit după întâlnire, Nona spulberă tot și îi aduce la cunoștință că nu mai vrea să-l cunoască din cauza comportamentului său.

Cookies