Ce făcea Bianca Drăgușanu în timp ce Bodi afla dacă merge din nou la închisoare!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 08 ian 2021, 13:01
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a avut astăzi un termen important în procesul în care e judecat pentru proxenetism.

Magistrații au luat decizia să amâne procesul, astfel că Bodi nu se va întoarce în închisoare.

În timp ce Bodi era la tribunal, Bianca Drăgușanu se distra în Dubai. Vedeta a dezvăluit chiar că intenționează să se stabilească în Emiratele Arabe Unite, acolo unde are mai multe prietene, printre care Ramona Gabor.

„Lumea e o junglă, ori lupți și domini ori te ascunzi și te evapori”, a postat Bianca Drăgușanu.

Vedeta a recunoscut că a avut o întâlnire cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, Gabi Bădălău. 

„Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, relație zbuciumată

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație zbuciumată, presărată și cu violențe, pe care chiar vedeta le-a recunoscut.

Bianca Drăgușanu au fost căsătoriți o perioadă scurtă, au divorțat în martie anul trecut, iar divorțul a fost și el unul cu scandal.

Mesajul sfâșietor al Biancăi Drăgușanu după vestea că bunul ei prieten Călin Doboș s-a stins din viață: ”Nu exista cuvinte pentru toată prietenia și implicarea ta”

"Alex Bodi a devenit foarte agresiv când a văzut-o pe Bianca că a venit însoțită de 2 bodyguarzi. Ea a vrut să îl filmeze și el i-a smuls telefonul și i l-a spart. Bianca când a văzut asta i-a luat și ea telefonul și i l-a aruncat pe geam. A divorțat acum, a scăpat de el. Alex Bodi a sărit la bătaie la bodyguarzii care erau acolo cu Bianca și a făcut scandal mare.

A amenințat-o, iar ea a zis că sună la 112", au declarau surse din preajma celor doi pentru Tacataca.ro.

Întrebată de jurnaliști dacă nu s-a grăbit cu această căsătorie, Bianca Drăgușanu a recunoscut că s-a grăbit. Ulterior ea avea să se împace cu Bodi, dar s-au despărțit, recent, definitiv.

Citeste si: Se întoarce Alex Bodi în închisoare? Decizia judecătorilor și primele declarații ale afaceristului

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies