Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce vicii are. Fanii au rămas șocați

,
Bianca Drăgușanu
Ce vicii are Bianca Drăgușanu!

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai frumoase vedete din țară, iar acest lucru se vede și după privirile pe care le primește mereu când pășește pe stradă. Recent, iubita lui Bodi a mărturisit care sunt lucrurile de care este cu adevărat dependentă.


In articol:

Bianca Drăgușanu a făcut eforturi uriașe pentru a arăta impecabil. Nu doar că a apelat la operații estetice și diferite tehnici de înfrumusețare, dar a și investit foarte mult în imaginea proprie.

Aflată într-unul din saloanele de lux din Capitală, blonda a profitat din plin de câteva momente de relaxare, unde a avut un moment de sinceritate.

Bianca Dragusanu a vorbit despre viciile pe care le are, iar spre surprinderea tuturor, nu sunt cele ”clasice”.

Ce vicii are Bianca Drăgușanu!

Aflată pe scaunul de salon, Bianca Drăgușanu le-a mărturisit internauților micul ei secret. Ea a recunoscut că nu bea, nu fumează și nu consumă alte substanțe, însă cu siguranță este dependentă de salonul de înfrumusețare, la care nu ar putea să renunțe niciodată. Mai mult, Biancă a mărturisit că mai are și o mic obsesie pentru pantofi.

„Eu nu am vicii, nu beau, nu fumez, nu consum substanțe. În schimb, consider că eu cumpăr prea mulți pantofi și eu sunt dependentă de Doina și de salonul acesta. Ce mi se întâmplă aici mie, la unghii, la păr, la ten creează dependență.”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, intervenții estetice de mii de euro

„Nu am lentile de contact, sunt ochii mei naturali. Acum nu port gene false, deși le mai folosesc câteodată. Mă costă 30 de lei. Le mulțumesc părinților mei pentru acești ochi. Extensiile pe care le folosesc sunt din păr natural și costă 300 de euro. Buzele sunt injectate, am acid hialuronic băgat de 2 ori, adică 600 de euro. Nu am rinoplastie, este nasul meu, care arată altfel de când am slăbit cele 35 de kg.

Dinții nu i-am schimbat, am fațete pentru că am vrut dinți foarte albi. Am dat pe ele 10.000 de euro. Este vorba despre igienă și sănătate. Asta e tot ce am la nivelul feței, pomeții și bărbia sunt intacte. Sânii i-am operat o singură dată, am dat 2.500 de euro pe ei. Nu am mai făcut alte îmbunătățiri. Atunci nu aveam bani și m-am târguit ca pentru un sac de cartofi.
I-am zis că am doar 2.000 de euro, slăbisem mult și am zis măcar una să mi-o facă.

Citeste si: Culiță Sterp se pregătește de operație: "Sper să fie cu noroc..." Cu ce probleme se confruntă cântărețul?

Am zis că fac orice, dau cu mătura, cu mopul. Aveam un complex, am slăbit și sănii mi s-au lăsat. Am alunițe scoase cu laserul, una am făcut-o chiar data trecută.

Nu e periculos să le scoți, ci să le ții, pentru că din cauza soarelui se schimbă. Eu nu am dat bani pe intervenție, dr. Kasem a făcut-o fără bani. Intervenția cred că ar costa 200 de euro. Nu mi-am scos nicio coastă, îmi fac radiografie să vedeți că le am pe toate. La picioare am intervențiile la tibie. Aș vrea să îmi schimb picioarele cu totul pentru că am dureri groaznice. Tot ce am făcut acolo a fost strict medical. Nu pot estima costul lor. Mai pui la ele și drumul și cazarea, cam 2.000 de euro. Ca să ai un posterior de invidiat, trebuie să șții în ce poziție să stai. Ca să par mai slabă, trebuie să fiu filmată de jos în sus. Fondul de ten cu care îmi acopăr picioarele costă 30 de euro pe lună”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Comentariul incredibil primit de Bianca Drăgușanu după ce a plecat în vacanță alături de Alex Bodi

ALARMANT Încă două orașe din România confirmă prezența variantei DELTA

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Incredibil cum a fost surprinsa Bianca Drăgușanu pe strada

Bianca Drăgușanu a ieșit la o întâlnire cu Ciprian Marica: "Am fost la un suc"! Ce s-a întâmplat după

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies