Christina Ich, în lacrimi. Ce a pățit iubita lui Alex Pițurcă: "Am început să țip"

Author: Diana Tilă
Christina Ich, în lacrimi. Ce a pățit iubita lui Alex Pițurcă

Celebra Christina Ich a izbucnit în plâns pe rețelele de socializare. Ce a pățit iubita lui Alex Pițurcă?   

Iubita lui Alex Pițurcă a fost amendată de un polițist, după ce ar fi condus în timp ce stătea pe telefon.

Christina Ich a declarat că s-a simțit înjosită de Poliția Română, iar polițistul care a amendat-o a nedreptățit-o. Vedeta a izbucnit în plâns.  

Ce a pățit iubita lui Alex Pițurcă?

Cristina Ich s-a descărcat în fața fanilor ei, la secțiunea de InstaStory, unde a izbucnit în plâns. Vedeta a povestit cu ochii în lacrimi ce a pățit aseară, în București, când a fost oprită de doi agenți de poliție.

Potrivit Cristinei, organele de poliție s-ar fi comportat neadecvat cu ea, însușindu-și un aer de superioritate și umilind-o. Deși, iubita lui Alex Pițurcă a mărturisit că avea telefonul în mână pentru că încerca să găsească o farmacie, nu pentru că făcea story-uri, așa cum susțineau mulți internauți.

„Băi, câtă nesimțire. Că te uiți la Waze. Zic: unde vrei să-mi pun waze-ul? Îl aveam în mână.

Băi, omule, înțeleg că vrei să-mi dai amendă, ok. Ia-mi și puncte. I-am zis: ia-mi 10 puncte, nu 6. Mi-a zis: ți-am dat 9. Dar dă-mi câte vrei tu. Băi, un puști, un cordit, un tupeu pe capul lui, ceva ce n-am  văzut. Trebuia să ajung urgent undeva și nu știam strada. Aveam nervi și i-am făcut o semnătură, el: îți fac alt proces verbal. Mamă, deci… dar pentru ce să-mi faci un alt proces verbal? Nu te-am jignit, nu ți-am zis nimic” , a povestit Cristina Ich.

Citeste si: Culiță Sterp se pregătește de operație: "Sper să fie cu noroc..." Cu ce probleme se confruntă cântărețul?

Christina Ich, despre polițistul care a amendat-o

Cristina a mărturisit că a afectat-o foarte tare comportamentul polițistului și că s-a simțit umilită de Poliția Română după ce a primit amendă pe nedrept. 

Ce vrea Serena Williams, dupa ce a fost

„Plângeam în hohote! Nu asta e problema. Mi-a dat mai multe puncte decât prevede legea, dar modul cum a vorbit cu mine m-a enervat, d-aia am început să plâng. Ăsta (n. red. polițistul) era și nereușit și rău, avea un aer de superioritate.

Am început să țip pe urmă. Semnez cum vreau eu. Trebuia sa-i fac reclamație. Băi și cum se comportă. Cam cât m-am abținut să nu-l înjur… Aia nu e poliție. Se numește frustrare. Te și umilesc. Ei fac abuz de putere a spus frumoasa vedetă.  

 


Cookies