Incredibil! Cât costă o porție de hamsie la mare, chiar înainte de deschiderea sezonului estival! Prețurile nu sunt deloc mici

Author: Laura Macovei
Actualizat: 14 apr 2024, 22:22

Cât costă o porție de hamsie la mare, chiar înainte de deschiderea sezonului estival! Prețurile nu sunt deloc mici

Sursa: info-delta.ro

O mini vacanță pe litoralul românesc ne poate scoate din buzunare peste 500 de lei pentru 2-3 zile, iar aici vorbim doar de mâncare. Cât a ajuns să coste o porție de hamsie?

Dacă aveți în plan ca sezonul aceasta să petreceți cât mai mult timp la malul mării, ei bine, aveți grijă la bani, deoarece doar mâncarea vă va scoate din buzunare mai bine de 50 lei/persoană, la o masă.

Cât costă o porție de hamsie la mare, chiar înainte de deschiderea sezonului estival

Una dintre delicatesele de la malul mării o reprezintă hamsia. Dacă eram obișnuiți să mâncăm o porție de hamsie cu mujdei, pe plajă, la un preț de maxim 10 lei, acum putem plăti și până la 50 de lei pentru o astfel de

porție.

Spre exemplu, la restaurantul Reyna din portul Constanța, o porție de hamsie de doar 250 grame costă în jurul a 45 de lei.

Citește și: Apar noi reguli pentru cei care vor să își petreacă vacanța în Grecia: Premierul Greciei „Vom proteja astfel plajele care nu ar trebui să fie date deloc în folosință...”

La Pescăria lui Matei din Agigea, un restaurant specific fructelor de mare, o astfel de porție se ridică la prețul de 22 lei, însă sunt doar 100 de grame.

Iar în ceea ce privește Golful Pescarilor, unul din cele mai renumite restaurante de la malul mării, prețul unei porții de hamsie este nici mai mult, nici mai puțin de 34 lei, pentru 200 grame.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cât costă o noapte de cazare la mare de Paștele ortodox 2024

Cele mai căutate stațiuni rămân, în continuare și în acest an, Mamaia și Mamaia Nord, mai ales că odată cu data de 1 Mai se deschide sezonul estival 2024.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la mare de 1 Mai: Cele mai căutate zone de pe Litoralul românesc rămân Mamaia și Mamaia Nord  

Iată aproximativ cât costă o cameră pe noapte în zonele Mamaia și Mamaia Nord de Paștele ortodox 2024:

Potrivit Booking, prețurile încep de la 150 de lei pe noapte la un complex din Mamaia, la aproape 5 minute de plajă.

Camerele sunt echipate cu televizor, baie proprie și dulap pentru haine. Anumite unități dispun de terase cu vedere la mare, oferind oportunitatea oaspeților de a se relaxa.

Pentru cei mai pretențioși, prețul unei camere de cazare pentru 2 adulți poate ajunge până la 9,838 lei pe noapte pentru un apartament în zona plajei din Mamaia sau 2,197 lei pentru un hotel de cinci stele.

 


Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!