Inconstienta! Uite ce depasiri face soferul prefectului de Timis VIDEO

Faceti loc, trece prefectul! Asa s-a gandit, probabil, soferul care ii transporta prin judetul Timis pe edilul Mircea Bacala si deputatul Alin Popoviciu.

Demnitarii stateau confortabil pe bancheta din spate, in timp ce soferul a efectuat mai multe depasirie riscante, pe drumul Timisoara - Lugoj.

 

Initial, jeep-ul nu a oprit la semnalele politistilor. Abia dupa ce agentii de la Rutiera s-au dus in urmarirea bolidului, soferul masinii a tras pe dreapta. 

 

Reprezentantul Guvernului in teritoriu a motivat ca se afla intr-o coloana oficiala si se grabea sa ajunga la o intalnire cu ministrul Transporturilor, desi nu avea un antemergator de la politie si nici semnalele vizuale specifice unei colane oficiale.

 

Intimidati probabil de autoritatea prefectului, agentii l-au crezut pe cuvant si l-au lasat sa isi continue drumul. Inspectoratul de politie a declansat o ancheta, iar prefectul a recunoscut intr-un final ca nu se afla in coloana oficiala. Mircea Bacala va ramane o luna fara soferul care, pe langa permisul suspendat, se va alege si cu amenda.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate