Inci rămâne șocată când tatăl ei apare la ușa sa. Vizionează episodul 17 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 21:45

Autor: Cristina Mocanu

Vizionează episodul 17 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 21:45

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 17 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D miercuri, 19 iunie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 21:45, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în primul episod din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 17 al serialului “Vinovați de iubire”?

Inci rămâne șocată când tatăl ei apare la ușa sa. Memduh și Ege au fost la spital și l-au adus acasă pentru a-l îngriji.

Gulru, fosta soție a lui Naci vine la hotel pentru a discuta cu el. Naci evită să fie văzuți împreună de Safiye și o duce în cameră. Ea îi spune că știe că nu a iubit-o niciodată dar îi cere ca măcar să se ocupe de Tomris, fiica lor în vârstă de 10 ani, care suferă foarte mult de când el a plecat de acasă și de atunci nu le-a mai căutat niciodată.

Îi reproșează că a venit să locuiască în acel hotel doar pentru a fi mai aproape de Safiye și pentru a o recâștiga. Gulru este fosta colegă și cea mai bună prietenă a lui Safiye.

Gulru a închiriat o cameră la un alt hotel din oraș și îl convinge pe Naci să meargă cu ea acolo să discute cu Tomris.

Naci merge și vorbește cu fiica lui. După ce tatăl ei pleacă, fetița le aude pe dădaca și pe mama ei discutând și vine la hotelul în care este cazat tatăl ei.

Citește și: Ceren Karakoç, care dă viață personajului Nursema în serialul „O dragoste”, apariție uluitoare la o renumită Gală, în Istanbul! Iată ce ținută extravagantă a purtat îndrăgita actriță

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 17 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale. Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea. Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe İnci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

Citește și: Zi mare pentru celebrul Barıș Kılıç, actorul care joacă rolul Omer în serialul „O dragoste”! Iată cum a fost surprins îndrăgitul actor alături de soția sa, la festivitatea de absolvire a fiului lor

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

"Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Spiritele nu par să se calmeze deloc între Roberta și Sebastian. Deși s-au întâlnit, inițial, pentru a vorbi despre punctul în care se află, în prezent, cei doi au început un nou scandal.