Începe al doilea joc de imunitate al săptămânii la Survivor România 2021. Cum arată traseul pe care vor lupta Faimoșii și Războinicii?

,
Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2021
Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Al doilea joc de imunitate al acestei săptămâni va reprezenta, la fel cum se întâmplă de fiecare dată, o nouă provocare pentru concurenții de la Survivor România 2021. Ce a dezvăluit Daniel Pavel înainte de a declara deschis jocul?


In articol:

Câștigarea imunității înseamnă un consiliu de nominalizare fără stres, relaxat, iar pentru că ambele echipe au ajuns în pragul epuizării, concurenții își doresc enorm victoria. Al doilea joc de imunitate al săptămânii îi găsește pe Faimoși și Războinici gata de luptă și motivați să iasă învingători.

Traseu spectaculos la Survivor România 2021 în al doilea joc de imunitate al acestei săptămâni

Traseele pe care luptă concurenții de la Survivor România 2021 sunt gândite astfel încât aceștia să își înfrângă temerile, să își depășească limitele și să demonstreze că pot face față situațiilor tensionate, dar care necesită concentrare maximă. Astfel, în fiecare joc de la Survivor România 2021, emoțiile sunt foarte mari, iar traseele reprezintă o adevărată provocare pentru Faimoși și Războinici.

În această seară, în joc este cea de-a doua imunitate a săptămânii, iar fiecare echipă își dorește să obțină mult râvnitul totem de imunitate. Un joc de imunitate pierdut înseamnă un nou consiliu dificil, în care concurenții fac nominalizări, astfel că atât Faimoșii, cât și Războinicii, încearcă din răsputeri să evite o astfel de situație.

Citeste si: Maria Chitu, oaia neagra de la Survivor Romania 2021. Cum s-au rasculat Faimosii si Razboinicii impotriva ei si au facut-o sa planga in Consiliul de Nominalizare

În primul joc de imunitate al săptămânii, Faimoșii au ieșit învingători, lucru care i-a motivat și mai mult să își forțeze limitele pentru a-și adjudeca și a doua imunitate.

După înfrângerea suferită în jocul anterior, în tabăra Războinicilor au apărut o serie de conflicte între băieți și fete, însă concurenții își doresc să lase de-o parte certurile și să se impună pe traseu pentru a nu mai fi nevoiți să facă încă o nominalizare. Tensiunile din echipa lor sunt în favoarea Faimoșilor, strategia acestora din urmă fiind de a-i dezbina pe Războinici.

În situația în care Războinicii vor pierde și al doilea joc de imunitate al săptămânii, cu siguranță un concurent sau o concurentă din echipa lor va pleca acasă, ceea ce ar însemna un dezavantaj major pentru ei.

Până acum, nominalizată spre eliminare din echipa Războinicilor este Adelina.

Văzându-i pe concurenți gata de luptă, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, le-a dezvăluit acestora cum arată traseul din această seară.

„Intrați pe un traseu exclusiv la sol. Fiecare concurent intră de pe o estradă, sare peste o serie de obstacole, după care urmează două șipci pe care le găsesc pe traseu. Trebuie culese și montate într-un ansamblu aflat în fața concurenților. După care, din nou la sol, sunt 5 trepte. Mare atenție la ele, trebuie atinse toate. După care intrați în bazin printr-un orificiu cu diametrul de circa 1 metru. Săritură în apă, după care, pe sub o plasă, ieșiți din bazin. Urmează o scară cu trepte, trei la număr, după care un perete, un stelaj. Deplasarea trebuie făcută pe acest perete, pe exterior, după care alte 3 trepte triunghiulare. În coborâre, pe o pantă, sunt 2 obstacole în zig zag și apoi ajungeți la proba de final. La proba de final trebuie să spargeți 6 plăci ceramice din aruncări succesive cu bile. Nu se consideră punct dacă placa ceramică este doar fisurată și nu spartă. Echipa care ajunge prima la 10 câștigă al doilea joc de imunitate și un consiliu liniștit.”, a spus Daniel Pavel.

Citeste si: Cât de gravă este accidentarea suferită de Albert la Survivor România 2021? Incredibil ce a pățit pe traseu

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Roxana Nemeș, complet schimbată după experiența Survivor România 2021: „Îmi vine să...” Ce i se întâmplă de când s-a întors acasă?

Vor merge benzinarii pe oferta guvernului de reducere cu 50 de bani? Guvernul crede că va scădea peste tot

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce s-a întâmplat cu Sebastian Chitoșcă după ce a vorbit cu soția lui? Faimosul este complet schimbat: „Mi-am dat seama că...” Acum este evident de ce s-a îndepărtat de Zanni

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies