Incendiu puternic într-un depozit din Voluntari! De la ce a pornit focul

Author: Lavinia Medrea

De la ce a pornit focul

Sursa: Observator News

Un incendiu puternic a avut loc astăzi, într-un depozit din Voluntari. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.

Incendiu puternic astăzi, într-un depozit din Voluntari! Mase plastice și paleți cu dezinfectanți

au luat foc. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. 

Incendiu violent într-un depozit din Voluntari

Autorităţile au trimis un mesaj Ro-Alert oamenilor, deoarece flăcările sunt uriașe și degajă mult fum. Un bloc de locuinţe din apropiere a fost evacuat, astfel că aproape 40 de persoane au fost scoase din imobil. Traficul rutier a fost restricţionat pe Centura Capitalei.

Citește și: Incendiu violent azi-noapte, în Piața 1 Decembrie din Capitală! De la ce ar fi izbucnit flăcările: „Tot arde, toată piața”

Incendiul a pornit într-un depozit în zona şoselei de centură a Capitalei. Autorităţile au declarat că suprafaţa care a ars este de 2.000 mp. La locul incidentului s-au deplasat 16 autospeciale de stingere, trei autoscări, două echipaje pentru descarcerare și o ambulanţă SMURD. 

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar trei dintre ele au avut atacuri de panică. O altă persoană a fost expusă la fumul puternic degajat de flăcările incendiului. 

Persoanele care locuiesc în zonă sunt sfătuite să elibereze căile de

acces pentru a permite echipajelor de intervenție să acționeze. 

Citește și: Unde se afla mama copiilor din Buzău care au ars de vii în propria casă, atunci când a pornit incendiul. Este vorba despre o fetiță de doi ani și un băiețel de un an

Cansu Dere, eroina serialului Infidelul, dispărută în urma cutremurelor din Turcia? Zvonurile despre dispariția îndrăgitei actrițe au împânzit presa din străinătate!

„A fost realizat un dispozitiv de intervenţie pe laturile clădirii afectate de incendiu. Se lucrează şi pentru protejarea vecinătăţilor. Nu sunt victime”, a declarat ISU Bucureşti-Ilfov.

Un bloc din apropiere, evacuat. Traficul de pe Centura București, restricționat

Un bloc de locuințe aflat la aproape 100 de metri de depozitul incendiat, în care se aflau 40 de persoane, a fost evacuat. De asemenea, traficul rutier de pe Șoseaua de Centură București a fost restricționat.

Informații în curs de actualizare.

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.