În episodul din această seară al serialului “Tablou de familie”, Azra trece prin momente de cumpănă! Avocata vrea să își pedepsească soțul infidel

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iul 2024, 15:20
video Foto(6)

Cum decide Azra să își pedepsească soțul infidel și cine este dușmanul de moarte al frumoasei avocate, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.

În această seară, de la ora 20:00, fanii serialului “Tablou de familie”, difuzat la Kanal D, care a cucerit inimile a milioane de români, vor continua să se bucure de un nou episod plin de suspans și întâmplări dramatice al îndrăgitei producții.

Azra trece prin momente de cumpănă

Problemele grave din căsnicie cu care se confruntă artista Melisa o determină pe Azra să lupte pentru a o ajută să divorțeze de Koray, soțul și impresarul acesteia, care este extrem de violent.

Melisa se teme teribil de soțul său și, în cele din urmă, decide să nu divorțeze, fapt care o bulversează pe Azra însă, în același timp, o ambiționează să o convingă pe clienta ca să meargă mai departe în demersul inițiat împotriva soțului său.

Pe de altă parte, Azra va trebui să facă față situației tensionate care se petrece în familia sa, după ce a aflat că soțul său a înșelat-o cu Jale.

Mai mult, un dușman al frumoasei avocate va face publice detalii importante din viața profesională a acesteia.

Citește și: Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Elena Merișoreanu despre căsnicia ei? Cum a reacționat artista când a aflat că soțul o înșelase cu prietena sa. „Eu eram rea de gură, îl tocam la cap.”

Yildirim nu înțelege cum Azra continuă să rămână alături de Sergen, după ce acesta a înșelat-o, însă frumoasa avocată va șoca prin reacția sa, în momentul în care hotărăște că trebuie să ia măsuri drastice în ceea ce privește viitorul său.

Citește și: Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Cum decide Azra să își pedepsească soțul infidel și cine este dușmanul de moarte al frumoasei avocate, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.