In aceasta seara, de la ora 23:00, in serialul Ramo, destine schimbate

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 feb 2022, 12:56
Foto(4)

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 23:00, un nou episod din serialul “Ramo”, la Kanal D. 

Intamplari pline de neprevazut vor avea de infruntat protagonistii serialului “Ramo”, intr-un nou episod, incepand cu ora 23:00, la Kanal D.

In aceasta seara, de la ora 23:00, in serialul Ramo, destine schimbate

Ramo vine in fata familiei pentru a le aduce o veste socanta. Pentru ca pacea sa fie reinstaurata intre clanuri, este nevoie de un mare compromis.

Astfel, neintelegerile dintre cele doua <tabere> trebuie sa fie rezolvate in <stil vechi>, si anume ca ambele familii sa dea o fata de sotie.

Matusa lui Ramo, si cea care l-a si crescut, este speriata la gandul ca Fatos, sora tanarului, va trebui sa devina sotia lui Neco, iar Ramo sa se casatoreasca cu Sibel. Nici in tabara adversa nu este bucurie mare la gandul ca Sibel si Neco vor trebui sa se casatoreasca cu cine li se impune, insa Suleyman sustine sus si tare ca tinerii trebuie sa se supuna deciziilor luate de

mai marii clanurilor. Neslihan, in schimb, fiica lui Suleyman, nu accepta in ruptul capului ca fiica ei sa se casatoreasca cu ucigasul sotului ei.

Citeste si: Cine este și câți ani are frumoasa Esra Bilgiç, actrița care dă viață personajului principal din noul serial Ramo!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum va reactiona Sibel la vestea ca trebuie sa se casatoreasca cu cel care i-a ucis tatal? Va accepta Fatos sa devina mireasa lui Neco, cand ea este indragostita nebuneste de Boz?

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 23:00, un nou episod din serialul “Ramo”, la Kanal D. 

Citeste si: Îndrăgitul actor Murat Yıldırım, protagonistul serialului Ramo, apariție de senzație alături de noua sa parteneră, Simay Barlas, pe platourile de filmare ale celui mai recent proiect