In aceasta seara, de la ora 20:00, la “Se striga darul!”: Duel delicios intre Andreea Mantea si Mihai Mitoseru!

Author: D.I.

“Se striga darul!” ajunge in aceasta saptamana in judetul Hunedoara, acolo unde Andreea Mantea si Mihai Mitoseru sunt invitati sa participe la nunta mirilor Mihai si Raluca.

Competitia dintre Andreea si Mihai incepe inca de la primele ore ale diminetii, atunci cand indragitii prezentatori ajung la locatia unde va avea loc fericitul eveniment.
Pentru ca Mihai Mitoseru o ataca, spunandu-i ca este mult mai bun decat ea, indiferent de <testele> pe care la au de trecut, la “Se striga darul!”, frumoasa prezentatoare, reactioneaza prompt.


“Tu? … Nu stii sa castigi corect, n-ai castigat niciodata pe bune, nu stii sa <arati> bine, asa ca mine, nu stii sa dansezi cum trebuie …”, riposteaza Andreea Mantea.

Andreea si Mihai intra la duel, si nu intr-unul oarecare, ci in duelul … clatitelor.


Care dintre cei doi <competitori> au preparat cele mai gustoase clatite si cine a castigat, competitia darurilor pentru miri, aflati in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-o noua editie “Se striga darul!”, cu Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Fikret din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", un tata devotat si implinit in viata reala! Iata ce familie frumoasa are celebrul actor Erdal Cindoruk!