In aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din “Prizoniera destinului” Zeynep, un nou inceput cu Baris

,
Zeynep, un nou inceput cu Baris

Zeynep, un nou inceput cu Baris

Intamplari neprevazute, pline de suspans, se petrec in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.

Mehdi si Zeynep, protagonistii indragitei productii, vor fi supusi la noi provocari, care le vor complica existanta, dar si pe a celor dragi acestora.

Ozlem, sora lui Baris, nu este incantata de Zeynep, mai exact de viata complicata pe care aceasta o duce. Femeia considera ca Zeynep nu este deloc potrivita pentru fratele ei, dar unchiul Ali Riza sare in apararea tinerei, considerand-o un adevarat <diamant>.

Zeynep, un nou inceput cu Baris

Zeynep, un nou inceput cu Baris

Pe de alta parte, Zeynep, la intalnirea cu Baris, ii va marturisi acestuia ca nu este de acord cu parerea surorii lui, in ceea ce o priveste, si ca ea accepta viata pe care o are, cu bune si rele.

In mod surprinzator, Baris ii spune frumoasei Zeynep ca isi doreste sa fie impreuna, indiferent de prejudecatile celor din jurul lor. Pentru cei doi pare ca se intrevede un nou inceput.

Zeynep, un nou inceput cu Baris

Zeynep, un nou inceput cu Baris

Nuh, cel mai bun prieten al lui Mehdi este ingrijorat pentru intreaga familie Karaca, de care se simte responsabil, prietenul sau fiind incarcerat. Dupa ce au fost dati afara din casa in care locuiau, iar afacerea pe care o avea nu mai exista, Nuh cauta solutii pentru a avea un venit stabil, ca sa poata intretine atat propria familie, cat si pe cei din familia Karaca. Zeynep vine cu o propunere de munca ce l-ar putea scoate din impas pe Nuh, insa sotia acestuia, Cemile, sora lui Mehdi, nu este de acord, stiind ca in aceasta poveste este implicat Baris.

Zeynep, un nou inceput cu Baris

Zeynep, un nou inceput cu Baris

Zeynep continua demersurile pentru a-l salva pe fostul sot din inchisoare. Tanara avocata face investigatii pentru a afla adevarul cu privire la ceea ce s-a petrecut in inchisoare. In plus, Zeynep vine cu o veste incredibila pentru fostul sot, care l-ar putea absolvi de acuzatia de crima pentru care este judecat.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Program TV Prizoniera destinului. Vezi online serialul - Episodul 35 VIDEO. Prizoniera destinului revine astăzi la Kanal D!

Alegeri în Australia: Laburiştii, favoriţi pentru a reveni la putere

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Așteptarea a luat sfârșit! “Prizoniera destinului” revine cu noi episoade, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies