În această seară, de la ora 20:00, în “Totul pentru familia mea”, la Kanal D, Ayla nu renunță la fiul ei

Author: Madalina Maftei
Foto(7)

Întâmplările prin care vor trebui să treacă, și de această dată, frații Eren, dar și prietenii acestora, vor continua să atragă atenția și empatia privitorului, odată cu difuzarea unui nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00, la Kanal D.

Secretul dezvăluit de Șengul își pune amprenta dramatic în familia adoptivă a lui Berk, însă tânărul nu știe nimic despre toate acestea. Ayla, mama acestuia, este la un pas de a săvarși un gest dramatic atunci când află că Serpil, mama biologică a lui Berk, vrea să îi dezvăluie tânărului adevărul.

Citește și: Asiye și Doruk sunt răpiți! Cei doi tineri ajung în mare pericol! „Pentru prima oară în viața mea mi-e foarte frică!” Aflați ce se va întâmpla, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Totul pentru familia mea, de la ora 20:00

Asiye este șocată să afle că Zehra nu vrea să predea autorităților banii luați de la floraria la care a lucrat. Inutil încearcă Asiye să o convingă pe prietena ei că vor avea probleme grave dacă păstrează banii, pentru că tânăra nu ascultă de nimeni, nici măcar de Tolga. În șirul evenimentelor dramatice care se succed, Asiye va fi victima acțiunilor Zehrei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D.

Citește și: Sengul află că Berk este înfiat. Vezi online live episodul 101 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

 


Virginia și-a dorit să poarte o discuție decentă cu Robi! Tânăra i-a mărturisit fostului ei partener că a trecut deja peste cuvintele dure pe care el i le-a adresat în ultima vreme! Iată cum a reacționat concurentul!