Sengul află că Berk este înfiat. Vezi online live episodul 101 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 6 iunie, pe Kanal D.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 101 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 6 iunie. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 6 iunie, pe Kanal D.

Serialul urmează să fie difuzat de luni până miercuri de la ora 20:00. Serpil îi cere lui Șengul să o ducă la fiul ei, Berk.

Ce se întâmplă în episodul 101 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Sengul află că Berk a fost înfiat, acesta fiind copilul lui Serpil. Serpil îi cere lui Șengul să o ducă la fiul ei. Șengul o duce la Ayla, dar femeia știa că l-au dat spre adopție pe Berk și nu este mulțumită de banii pe care i-au primit.

De-a lungul timpului ar fi cerut mai mulți bani, dacă nu le pierdea urma lui Ayla și lui Resul care au ales să se mute.

Acum că a găsit-o datorită lui Șengul, îi cere o sumă de bani exagerat de mare și amenință că îi va spune lui Berk că este adoptat. Chiar în acel moment Berk ajunge acasă, dar sună la ușă pentru că și-a uitat cheia.

Șeval vrea să o pună pe Suzan într-o lumină proastă în fața lui Ahmet și cu ajutorul unui angajat aranjează să pară că ea a furat bani de la restaurant. Suzan află planul ei și ca să se răzbune, îi zice că îl va cuceri pe Ahmet. Sarp o amenință pe Susen că dacă se împacă cu Omer, îi va spune cum a murit Kadir.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Doruk, face altă greșeală și se întâlnește din nou cu Irem la o cafenea fără să-i spună lui Asye. Întâlnirea este planificată pentru că vrea să-și recupereze un album care a rămas la ea. Irem insistă să i se alăture la o cafea și depănă amintiri împreună, iar Asye ajunge în acel loc și îi vede pe cei doi.

Pentru a afla ce fac personajele tale preferate, poți să urmărești serialul “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Ceylin este surprinsă de ezitarea lui Ilgaz atunci când sunt cel mai aproape unul de celălalt. Vezi online live episodul 12 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până miercuri de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.    

 


Episodul 15 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 29 septembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.